Ce spune Diana Senteș despre înlocuitoarea ei de la Exatlon, Mădălina Linguraru: “Poţi să te mândreşti în momentul în care…“

Publicat: 18/10/2018 | 08:11

Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon, deoarece nu a mai suportat comportamentul Războinicilor la adresa ei. Miercuri seară, Cosmin Cernat a anunțat că o fată o va înlocui, iar numele ei este Mădălina Linguraru. Toți cei din echipa albastră au primit-o cu brațele deschise și s-au bucurat foarte tare când a adus și primul punct.

Diana a fost invitată în emisiunea “Fan arena“ și a vorbit despre cea care a înlocuit-o în show-ul Exatlon. Antrenoarea de fitness a mărturisit că Mădălina este o campioană și se vede acest lucru.

Sunt mândră că a reuşit să puncteze. Sunt momente de tensiune. Nu poţi să te împrieteneşti foarte mult cu echipa adversă. Nu trebuie să fim prieteni în momentul în care jucăm pentru o miză. Colegii mei erau destul de deranjaţi de toate lucrurile aceştia. Poţi să te mândreşti în momentul în care ai un titlu. Se vede o campioană şi este o campioană, a spus Diana Senteş despre noua membră a echipei Războinicilor, Mădălina Linguraru.

Diana Senteș, motivul scandalurilor în echipa „Războinicilor”

Diana Senteș i-a deranjat pe colegii ei de echipă încă de când a intrat în concursul Exatlon. Aceștia au spus exact ce gândesc despre ea, chiar de la primul episod în care a apărut bruneta. (Nu rata EXATLON România. Giani Kiriță, critici dure la adresa Dianei Senteș: ”Ai probleme psihice”!)

„Numai să o văd cu genele alea, că ii cad genele din ochi, fără şampon, fără prosop”, a spus Simi despre Diana.

Prima impresie pentru mine, cele 15-16 secunde mi-au creat o imagine despre ea şi nu e foarte bună. A venit cu o altă mentalitate. Eram perfecţi până să vina ea”, a spus  Iulian Pîtea.

De atunci, Diana Senteș a fost motivul scandalurilor din echipa Războinicilor. Colegii ei au văzut-o ca pe veriga slabă. Din acest motiv, Diana a decis să abandoneze concursul. Anunţul plecării ei a fost făcut fde Cosmin Cernat, care nu a dat însă prea multe detalii.

Cine este Diana Senteș

Frumoasa brunetă este antrenoare de fitness. Diana Senteș este cunoscută în lumea mondenă, pentru că a fost iubita lui Dani Oțil. Ea a fost una dintre puținele iubite alături de care prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a afișat, după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Nu au avut o relație prea lungă, însă de atunci bruneta a devenit o figură cunoscută în showbiz. (Citește și Primele imagini cu noua concurentă de la Exatlon! Ea o va înlocui pe Diana Senteș, în echipa Războinicilor)

Citește și...