Primele imagini cu noua concurentă de la Exatlon! Ea o va înlocui pe Diana Senteș, în echipa Războinicilor

Publicat: 15/10/2018 | 14:46

După ce Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon, o nouă concurentă o va înlocui în echipa Războinicilor. În ediția de miercuri, atât concurenții, cât și telespectatorii vor afla cine este persoana care o va înlocui pe Diana, în show-ul din Republica Dominicană.

În imaginile difuzate în promo-ul pentru ediția de miercuri, 17 octombrie, Cosmin Cernat a anunțat că o nouă concurentă se va alătura Războinicilor. Așadar, în emisiunea de miercuri, veți putea vedea cine e concurenta care intraă în competiție, alături de echipa albastră.

În ultima ediție difuzată, Naomi Muscă a fost cea care a părăsit competiția, pierzând jocul de eliminare cu Corina Petruț.

Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici, că am ajuns într-un asemenea concurs. Tot ce este aici te schimbă, îți schimbă mentalitatea, te face să îți prețuiești familia, să apreciezi persoanele din jur și tot ceea ce avem noi acasă. Sunt mândră că ma ajuns până aici. Este un moment dureros, nu este ușor să mă pronunț. Atât a fost să fie. Partea ciudata este că s-a întâmplat chiar astăzi, de ziua mea. Le doresc multă baftă Războinicilor. Să câștige, să nu mai piardă niciodată, nu mai există motiv că Naomi nu înoată”, a spus Naomi, cu ochii în lacrimi, conform wowbiz.ro.

Citește și...