EXATLON România. Giani Kiriță, critici dure la adresa Dianei Senteș: ”Ai probleme psihice”!

Publicat: 05/10/2018 | 18:30
EXATLON România. Giani Kiriță a lansat critici dure la adresa Dianei Senteș, după ce aceasta i-a furat lui Doru salteaua, în timpul nopții, atunci când el se afla la toaletă. Războinica era deranjată de fiecare dată când colegul ei de echipă ieșea afară din baracă, așa că s-a hotărât să îi dea acestuia o lecție. Diana a specificat că nu a fost vorba decât despre o glumă nevinovată prin care să transmită un mesaj către Doru, însă acesta s-a supărat foarte tare.
”Este o femeie foarte rea”, a spus el. Iar Giani Kiriță i-a luat imediat apărarea.
”Nu a fost o glumă nevinovată. Astfel de glume nu se fac. Stai într-un grup de oameni, nu îi comanzi tu băiatului ăluia de câte ori să se ducă la baie şi nu îi spui tu. Si gluma aia, să îl laşi să doarmă pe scândură, mi se pare ieşită din comun. Nu ai cum să faci aşa. Este inversul a ceea ce trebuie să faci într-un grup unit”, a spuys Giani Kirita despre gestul Dianei Sentes.
Giani a continuat criticile la adresa Dianei:
”Cum să îmi spui tu mie de câte ori să mă duc la baie? Păi ai probleme la mansardă, fetiţo? Tu îmi cer mie să mă duc la baie de câte ori vrei tu? Înseamnă că ai probleme psihice”, a mai adăugat el, punându-se în pielea lui Doru Mesesan, cel care a fost ţinta farsei Razboinicei.

Doar sora ei i-a lu7at apărarea Dianei Senteș, iar Vladimir Drăghia și Ionuț Jaguarul au ținut cu Doru, susținând și părerea lui Giani Kiriță.