EXATLON România. Câți bani primește Roxana Vancea pentru participarea la emisiunea-concurs

Publicat: 03/10/2018 | 21:30

EXATLON România. Roxana Vancea face parte din echipa Faimoșilor și dorește să ajungă cât mai departe, cu fiecare etapă care trece. Dar nu este vorba numai despre adrenalină sau ambiția sportivă a concurentei. Prestația sa la show-ul de televiziune Exatlon este recompensată cu o sumă consistentă.

Roxana Vancea primește nu mai puțin de 10.000 euro lunar pentru a rămâne în echipa Faimoșilor, consemnează Fanatik. Această sumă este cea mai mare pe care o primește un concurent de la Exatlon 2.

Roxana nu a acceptat cu foarte mare ușurință să participe la emisiunea-concurs Exatlon, difuzată de Kanal D, iar negocierile au fost dure. Ea a cerut suma de 10 000 de euro, de la bun început, iar până la urmă șefii de la Kanal D nu au avut de ales și au cedat.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA ROXANEI VANCEA CU MIHAI BENDEAC. DE CE NU A VRUT BRUNETA COPII

EXATLON România. Roxana Vancea a oferit un interviu pentru Cancan.ro

A lasat televiziunea pentru viața de sportiv, însa nu regretă și este mai fericită ca oricand. Roxana Vancea a vorbit special pentru cititorii CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din Romania:

1. Te-am cunoscut în sala de sport. Până la urmă nu era un loc mai reprezentativ pentru tine. În sfârșit ți-ai găsit vocația?

Vocația mi-am gasit-o în momentul în care am urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport. Încă de atunci am știut ca asta este ceea ce-mi doresc să fac.

2. Cum s-a schimbat viața ta de când ai ales să te dedici in totalitate sportului?

Pot spune ca în acest moment am un program mult mai organizat și implicit un mod de viața mai sănătos.

3. Cat timp pe zi antrenezi și te antrenezi?

Fac antrenament 1 oră  și jumatate pentru mine, iar de antrenat, depinde de programările pe care le am pe zi. Oricum, nu simt cum trece timpul când sunt în sală.

Citește AICI ce a mai declarat Roxana Vancea pentru Cancan.ro