Adevărul despre relația Roxanei Vancea cu Mihai Bendeac. De ce nu a vrut bruneta copii

Publicat: 30/09/2018 | 10:04
Adevărul despre relația Roxanei Vancea cu Mihai Bendeac. De ce nu a vrut bruneta copii

Roxana Vancea este acum una dintre cele mai populare concurente de la Exatlon. Fosta asistentă tv a fost și protagonista unui moment amuzant în timpul concursului, când Iulian Pitea l-a parodiat pe Mihai Bendeac, fostul iubit al brunetei, și i-a spus „Te iubesc, viața mea!”.

Roxana Vancea și Mihai Bendeac s-au iubit în urmă cu doi ani. Păreau cuplu minune și aveau cam aceleași viziuni despre lume. Niciunul dintre ei nu-și dorește copii! Ambii cred că nu sunt făcuți pentru asta și au și argumente. (Vezi aici Roxana Vancea, scene de infarct la EXATLON! Fanii sunt în delir)

„Cocalarii vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor. Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțiților”, declara Mihai Bendeac în urmă cu ceva timp. Nici Roxana Vanca nu se vede în postura de mamă.

„Nu îmi doresc copii! Momentan nu vreau! Nu toate femeile sunt făcute ca să fie mame, iar eu n-am simțit niciodată dorința să devin una. Probabil multe femei simt chestii materne după ce dau naștere unui copil. Poate așa o să fiu și eu, nu știu. Momentan nu vreau. nu am în plan și nu-mi trebuie. Îmi plac copiii, dar să nu fie al meu. Mă uitam acum, când am fost plecată în vacanță, cum se chinuiau mămicile cu bagaje, cu cărucioare și cu tot. Nu mă văd așa. Eu abia mă car pe mine. Cumplit, nu mi-a plăcut”, a mărturisit Roxana Vancea pentru wowbiz.ro. (Citește și După ce a fost filmată în brațele lui Mihai Bendeac, Roxana Vancea a spus care e, de fapt, relația lor)

 

Citește și...