Roxana Vancea, scene de infarct la EXATLON! Fanii sunt în delir

Publicat: 28/09/2018 | 18:21

Roxana Vancea i-a înnebunit pe admiratorii săi! Scenele de infarct cu bruneta de la EXATLON i-a făcut pe toți să… înghită în sec!

Recent alăturată echipei Faimoșilor de la „Exatlon”, Roxana Vancea a intrat imediat în spiritul competiției, demonstrând că se descurcă excelent la majoritatea probelor. Acest lucru se datorează și faptului că a fost sportivă de mică. Tatăl Roxanei Vancea o voia fotbalist în copilărie, așa că a trimis-o pe teren, cu băieții, de la câțiva anișori.

Pe lângă abilitățile ei sportive însă… toată răsuflarea masculină a fost dată pe spate de aparițiile de infarct ale Roxanei Vancea! Cu un corp tonifiat și un bust generos, vedeta i-a lăsat pe toți mască când și-a făcut apariția în costum de baie! (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ROXANA VANCEA PE PAGINILE UNEI REVISTE PENTRU ADULȚI!)

Roxana Vancea, scene de infarct

Roxana Vancea în competiția “Exatlon”

Fosta asistentă TV de la  a fost primită cu multe aplauze de către coechipierii săi și a dat și câteva declarații înainte de începerea probelor. Roxana Vancea a spus că “se hrănește cu provocări” și că este pregătită să facă parte din echipa “Faimoșilor”, care a primit-o cu brațele deschise. (VEZI ȘI: CUM S-A FOTOGRAFIAT ROXANA VANCEA ÎN DORMITOR. LE-A ARĂTAT TUTUROR CU CINE ÎMPARTE PATUL)

“E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a declarat Roxana Vancea.

Focoasa brunetă a făcut furori printre participanți încă de la intrarea în competiție, iar reacțiile acestora au fost observate și Lili Sandu, care a spus cu zâmbetul pe buze: “Gata, băieții sunt dați pe spate”.

Citește și...