Ana Simia de la Exatlon, dezvăluiri incediare! Pe cine a pus ochii fosta Războinică

Publicat: 04/10/2018 | 10:19

Proaspăt eliminată din competiția Exatlon, Ana Simia a făcut dezvăluiri incendiuare din culisele show-ului. Războinica a mărturisit că se simte atrasă de Iulian, însă el are ochi pentru o altă concurentă de la Exatlon.

El are o alta simpatie, dar nu pentru mine. El este foarte frumos si destept. Eu il luam mereu sa doarma langa mine. Eu mi-as fi dorit sa aiba o simpatie pentru mine, dar nu, el placea pe altcineva. Va zic doar atat. Cand a vrut sa doarma langa mine, a intrebat-o pe Corina daca il lasa„, a declarat Simia la FanArena.

EXATLON România. Câți bani primește Roxana Vancea pentru participarea la emisiunea-concurs

EXATLON România. Roxana Vancea face parte din echipa Faimoșilor și dorește să ajungă cât mai departe, cu fiecare etapă care trece. Dar nu este vorba numai despre adrenalină sau ambiția sportivă a concurentei. Prestația sa la show-ul de televiziune Exatlon este recompensată cu o sumă consistentă.

Roxana Vancea primește nu mai puțin de 10.000 euro lunar pentru a rămâne în echipa Faimoșilor, consemnează Fanatik. Această sumă este cea mai mare pe care o primește un concurent de la Exatlon 2.

Roxana nu a acceptat cu foarte mare ușurință să participe la emisiunea-concurs Exatlon, difuzată de Kanal D, iar negocierile au fost dure. Ea a cerut suma de 10 000 de euro, de la bun început, iar până la urmă șefii de la Kanal D nu au avut de ales și au cedat.

Citește și...