Acasă » Exclusiv » Primarul Brașovului a înnoptat la hotel cu milionăreasa!

Primarul Brașovului a înnoptat la hotel cu milionăreasa!

De: A. B. 07/01/2019 | 23:20

Primarul Brașovului și ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa” au avut parte de un adevărat maraton la shopping, despre care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, v-a relatat, pe larg, AICI. George Scripcaru și Daniela-Cristina Kasper au încheiat periplul prin magazine într-un mod surprinzător, la un vestit hotel din Capitală, iar noi avem, din nou, toate detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite despre ”escapada” pe care au avut-o în București edilul din Brașov și celebra femeie de afaceri. (NU RATA, AICI: FAIMOSUL FOST IUBIT MILIONAR AL MĂDĂLINEI GHENEA, FILMAT SĂRUTÂND O TIPESĂ RĂVĂȘITOARE…)

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, la finalul „maratonului” de la mall, George Scripcaru și ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa” au înnoptat într-un renumit hotel din București, Pullman (fostul Sofitel). La fel cum mașinile celor doi au staționat până dimineață una lângă cealaltă, în parcarea hotelului. (NU RATA, AICI: JUNIORUL LUI OLI A ZĂPĂCIT BUCUREȘTIUL CU NOUL BRABUS DE 350.000 €!)

George Scripcaru și Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, împreună la shopping

Împreună la micul dejun

După ce și-au petrecut noaptea în același hotel, George Scripcaru și ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa” au apărut împreună la micul dejun. La final, după servirea mesei de dimineață, cei doi s-au despărțit chiar la recepția hotelului. După ce s-au sărutat prietenește pe obraz, edilul Brașovului a părăsit hotelul, iar Daniela-Cristina Kasper a rămas la recepție, acolo unde, potrivit informațiilor noastre, a achitat prețul unei camere unde figurau două persoane. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DE LA NAȚIONALĂ DIVORȚEAZĂ, IAR NOI AM PUS MÂNA PE PROBA ADULTERULUI)

După sesiunea de cumpărărturi, George Scripcaru și Daniela Kasper, ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, au înnoptat în același hotel

Cine este Daniela Kasper și cum ar fi ajutat-o George Scripcaru

Daniela-Cristina Kasper – cetăţean german, născută în Braşov – și-a creat o aură de legendă feminină, în ultimii ani, fiind considerată o mare surpriză pe o piaţă dominată de figurile masculine. Daniela Kasper, supranumită ”Regina imobiliarelor de sub Tâmpa”, este un dezvoltator imobiliar de succes despre care se spune că ar beneficia de tratament preferențial din partea primarului Brașovului, George Scripcaru.

Unul dintre cadourile făcute de edil „Reginei imobiliarelor” ar fi că a racordat la utilități cartierul construit de ea. Și, cel mai tare lucru, i-a făcut străpungerea din cartier în Centura Brașovului, ceea ce a crescut fantastic valoarea complexului rezidențial!

Daniela Kasper deține firma Avantgarden Immo Invest și a dezvoltat peste 2.000 de apartamente în Brașov. În 2015 a semnat un parteneriat cu Immochan, divizia de imobiliare a grupului francez Auchan. Parteneriatul respectiv presupune dezvoltarea a încă 2.300 de apartamente, pe terenul fostei platforme industriale Tractorul. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A PĂLMUIT-O PE LOREDANA CHIVU)

Regina imobiliarelor a susținut de fiecare dată că principala grijă pe care o are este ca muncitorii de pe șantierele sale să fie plătiți măcar cu salariul mediu pe economie, argumentând că nu poți avea realizări semnificative dacă nu plătești salarii decente.

E clar că omenii trebuie plătiţi cu minimum salariul mediu pe economie. Cerem şi noi o calitate, avem termene, cerinţele noastre sunt foarte mari şi aceste lucruri nu le obţii cu salarii mici”, spunea Daniela Kasper într-un interviu acordat economica.net. 

În camera de hotel în care a fost cazată Daniela-Cristina Kasper, 4^&, figurau două persoane, potrivit listei pentru micul dejun

Controversa Avantgarden

În anul 2014, ”Regina imobiliarelor” a fost implicată într-o controversă de proporții, după ce reprezentanți ai Maurer Imobiliare au susținut că ea nu ar fi cerut acordul pentru folosirea numelui în proiectul „Avantgarden Tractorul”. (NU RATA, AICI: CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ E HOTĂRÂTĂ SĂ-ȘI DISTRUGĂ SORA… AVEM DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE!)

Daniela Kasper – fosta parteneră a lui Simon Maurer în proiectul Avantgarden – demarat în 2006, a început construcţia ansamblului Avantgarden Tractorul, folosindu-se astfel de brandul „Avantgarden”, o marcă deţinută în comun de cei doi foşti parteneri.

Nu este normal ca un alt dezvoltator, fost partener, să dezvolte într-o altă zonă a oraşului un proiect cu nume similar, pentru care nu ni s-a solicitat acordul legal. Acest lucru este în detrimentul a tot ceea ce am construit în ultimii ani. Avantgarden va continua la el acasă, acolo unde a început totul, nu în alt cartier!”, spuneau reprezentanţii Maurer Imobiliare la vremea respectivă.

Aceştia au mai precizat că Maurer a solicitat acordul pentru folosirea mărcii Avantgarden pentru crearea brandului „Avantgarden 3”, brand sub care construieşte şi în municipiul Sibiu, motiv pentru care i se părea normal să se solicite acordul pentru folosirea mărcii şi în cazul proiectului Avantgarden Tractorul. (NU RATA AICI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL!)

Pe de altă parte, Daniela Kasper a ripostat imediat: „Avantgarden nu este cartier, ci un brand. Este un brand care va fi folosit de cei doi proprietari ai brandului aşa cum consideră necesar”.

Compania Kasper Immo Invest, controlată de Daniela Kasper, a început să livreze apartamente în complexul Avantgarden Tractorul. E vorba despre o investiție de 15 milioane de euro. Preţurile în cadrul proiectului încep de la 32.000 euro, inclusiv TVA, şi ajung până la 90.000 euro, TVA inclusă (locurile de parcare şi boxa la demisol fiind incluse în preţ). Preţurile pe metru pătrat sunt calculate de la 720 euro / mp şi ajung până la maxim 900 euro/mp, în funcţie de modalitatea de plată şi orientarea imobilelor.

Material realizat de Aurelian Marinescu (corespondent Brașov)

Orice informații / documente / înregistrări în legătură cu Doamna Kasper și Domnul Primar le așteptăm pe adresa de e-mail [email protected]. Absolut toate informațiile reale le vom publica. Știm că în Brașov nu poate apărea nimic despre conducerea orașului, motiv pentru care oferim noi spațiu pe site-ul nr.1 din România!

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...