Juniorul lui Oli a zăpăcit Bucureștiul cu noul Brabus de 350.000 €!

Publicat: 06/01/2019 | 21:23

Juniorul lui Cosmin Olăroiu  joacă, fără nicio exagerare, în ”Liga Campionilor”. Dani a zăpăcit Bucureștiul cu noul Brabus de 350.000 €! Doar Remus Truică, ”mâna dreaptă” a fostului prim-ministru Adrian Năstase, se mai poate compara cu fiul celebrului antrenor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

La aproape 30 de ani, Dani, fiul lui Cosmin Olăroiu, antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning, duce o viaţă dominată de lux, asta dacă e să ne referim la maşinile luxoase pe care juniorul le are la discreţie. Şi pentru că tatăl lui este cel mai bine plătit antrenor român al momentului (7.000.000 de euro, plus bonusuri de performanţă), juniorul îşi poate permite să se afişeze cu “bijuteriile” familiei oriunde dorește.

(VEZI AICI: FIUL LUI OLĂROIU S-A DESPĂRȚIT DE ”TIRIBOMBĂ”)

Oli Jr., răsfățatul familiei!

Recent, Dani Olăroiu a apărut, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la volanul unui superb Brabus 700, care costă nu mai puțin de 350.000 de euro, cu tot cu TVA. Luxosul bolid are, încă, numere roșii, semn că este nou-nouț. Fiul cunoscutului antrenor și-a parcat automobilul în parcarea unei benzinării, după care a intrat în magazin. Unde s-a învârtit câteva zeci de secunde. După ce și-a cumpărat strictul necesar, juniorul s-a îndreptat spre “bijuteria” care îl aștepta afară. S-a urcat, mândru, în impunătorul Mercedes Brabus 700 și s-a făcut nevăzut.

Dani Olăroiu a zăpăcit Bucureștiul cu noul Brabus de 350.000 €!

Dani Olăroiu este, de altfel, răsfățatul tatălui său, care îi permite să conducă bolizii familiei oriunde dorește, fie în Dubai, oraş care poate fi considerat „capitala” luxului, fie pe străzile bucureştene. Lamborghini Aventador LP700-4 (357.000 euro), Ferrari F12 Berlinetta (284.000 euro), Rolls-Royce Wraith alb (269.000 euro), Rolls-Royce Wraith negru (269.000 euro), Mercedes-Benz G63 AMG (193.000 euro), Ferrari FF (221.900 euro), Ferrari 458 Italia (220.000 euro), Land Rover Range Rover (100.000 euro) sunt celelalte mașini pe care Cosmin Olăroiu le are în garaj și pe care “prințișorul” său le conduce.

(CITEȘTE ȘI: LA DOAR CÂTEVA DE ORE DUPĂ CE ŞEICII L-AU DEMIS PE ANTRENOR… OLI JR. A FĂCUT MEGA-CHEF CU FIUL LUI BORCEA)

Doar Remus Truică a mai apărut, în ultima perioadă, cu un Brabus!

În ultima vreme, doar Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, a mai apărut la volanul unei mașini așa cum deține familia Olăroiu. De altfel, ”mâna dreaptă” a ex-prim-ministrului România a făcut istorie de sărbători, în Poiana Brașov. L-a făcut „de rușine” pe Gigi Becali, după ce a parcat în fața Teleferic Grand Hotel un Mercedes Brabus și un Bentley Bentayga, “OZN-uri”care valorează peste 500.000 de euro!

Mai mult, pe tot parcursul sejurului, Remus Truică a epatat cu ținutele vestimentare, dar și cu accesoriile exorbitante. La fiecare apariție la micul dejun, prânz sau cină, fostul consilier al lui Adrian Năstase a schimbat ceasurile, Tourbillon, etalând o colecție foarte scumpă, estimată la câteva sute de mii de euro. Iar, ca tacâmul să fie complet, de fiecare dată când ieșea la masă, renumitul afacerist, care și-a câștigat renumele de ”Maharajah-ul de la Teleferic”, comanda mai multe șampanii Dom Perignon rosé pe care le deschidea cu o sabie pe care o ținea permanent cu el. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...