Fiul lui Olăroiu s-a despărțit de ”Tiribombă”! Motivul: mesajele pe care ”Juniorul” le ascundea în telefon!

Publicat: 20/10/2018 | 10:20

Dani Olăroiu și atrăgătoarea tânără cunoscută în lumea mondenă a Capitalei drept „Tiribomba” au luat o pauză în relație. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Urmează ca timpul să arate dacă separarea va fi definitivă. Totul ar fi pornit de la niște SMS-uri pe care tânăra le-ar fi găsit în telefonul iubitului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile „telenovelei”.

(NU RATA: CUM S-A RĂZBUNAT ”TIRIBOMBA” PE FIUL CELEBRULUI ANTRENOR)

Dani Olăroiu nu a stat niciodată prost la capitolul femei. De-a lungul timpului, s-a cuplat cu diverse frumuseţi din showbiz, dar marea lui provocare a rămas Bianca Drăguşanu, pe care însă nu a reuşit să o cucerească. În plus, în 2013, au existat nişte zvonuri conform cărora Dani ar fi avut o aventură şi cu Roxana Dobre, actuala iubită a lui Florin Salam.

(VEZI AICI: LA DOAR CÂTEVA DE ORE DUPĂ CE ŞEICII L-AU DEMIS PE ANTRENOR… OLI JR. A FĂCUT MEGA-CHEF CU FIUL LUI BORCEA)

SMS-urile cu bucluc

În cele din urmă, anul trecut, în februarie, Dani Olăroiu a început o poveste de dragoste cu fosta iubită a lui Marius Turcu, cunoscută prin oraş ca „Tiribomba”. În toată această perioadă, Dani a răsfăţat-o ca la carte pe partenera sa, căreia i-a oferit mai multe cadouri scumpe. Iată, însă, că povestea de dragoste s-ar fi încheiat. Rămâne de văzut dacă temporar sau nu. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dani Olăroiu și „Tiribomba” s-ar fi separat după ce tânăra ar fi găsit în telefonul iubitului ei mai multe mesaje pe care acesta le transmitea unor alte dive din showbiz. Și, astfel, au decis să ia o pauză în relație. Fapt care i-a surprins pe apropiații lor, mai ales că cei doi aveau chiar și planuri de căsătorie (TOATĂ POVESTEA AICI).

De precizat că, la rândul ei, „Tiribomba” ar fi fost fix în același fel “agățată” de Dani Olăroiu. Prin intermediul SMS-urilor.

Din informațiile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, mesajele pe care fiul celui mai bine plătit antrenor român le trimitea altor domnișoare nu erau, neapărat, compromițătoare. Însă cei doi au hotărât să stea departe unul de celălalt pentru o perioadă. Nu este exclus, însă, ca Dani și „Tiribomba” să formeze, în viitorul apropiat, din nou, un cuplu. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cosmin Olăroiu nu ar fi fost de acord, iniţial, cu relația

În primă fază, Cosmin Olăroiu nu ar fi fost de acord cu relația lui Dani, deoarece şi-ar fi dorit un alt model de iubită pentru fiul său. Însă, în cele din urmă, s-a împăcat cu ideea că Dani formează un cuplu cu o fată cu un trecut tumultuos. Tânărul i-ar fi spus părintelui său că „Tiribomba” este aleasa inimii sale şi că vrea din tot sufletul să-i devină soţie. Nu i-ar fi fost deloc uşor să-şi convingă tatăl.

(CITEŞTE ŞI: Ultima aroganţă pentru Oli Jr. şi Edi Chioru a lu’ Ticuţă: au făcut grătar lângă Rolls-urile de juma’ de milion de euro!)

Acum, după separare, Cosmin Olăroiu ar fi cel mai fericit! Și, conform unor surse bine informate, ar spera ca despărțirea să fie definitivă. Iar fiul său să-și găsească o fată mai… cuminte. (Cum câștigi bani rapid)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...