Imagini cum nu vezi decât o dată în viaţă… Asta e ultima aroganţă pentru Oli Jr. şi Edi Chioru a lu’ Ticuţă: au făcut grătar lângă Rolls-urile de juma’ de milion de euro!

Publicat: 17/07/2017 | 00:00

Oli Jr. şi Edi Chioru au făcut aroganţa supremă: grătar lângă Rolls-urile lor de jumătate de milion de euro, la unul dintre restaurantele de lux din Capitală, "Il Calcio", deţinut chiar de tatăl lui Dani Olăroiu, în asociere cu Gino Iorgulescu! (VEZI ŞI: Cum l-am filmat pe milionarul care, pe vremuri, schimba Bentley-urile ca pe şosete! A coborât dintr-o…) 

Dani Olăroiu şi Edi Chioru a lu’ Ticuţă au făcut „frăţia Rolls-urilor”, parcând superbele maşini de aproximativ 250.000 de euro fiecare în faţa restaurantului lui Cosmin Olăroiu şi al lui Gino Iorgulescu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile fabuloase. (CITEŞTE ŞI: Edi Chioru al lui Ticuţă & Joshua Castellano au blocat strada lui Iohannis cu maşinile de jumătate de milion de euro!)

Rolls-ul înmatriculat „pe Dubai” este, de fapt, al tatălui lui Dani Olăroiu, dar fiul său îl mai conduce din când în când. E şi lesne de înţeles de ce, maşina îţi ia practic ochii, iar numerele de Dubai o fac şi mai specială, iese şi mai uşor în evidenţă. (CITEŞTE ŞI: Şi-a adus la Bucureşti super-modelele înmatriculate ”pe Dubai”. ”Fratele” arab i-a făcut cadou un Rolls şi un Mercedes Brabus de… 500.000 €!)

După ce şi-au parcat Rolls-urile ca la expoziţie, Dani Olăroiu şi Edi Chioru au încins lângă restaurantul de lux şi maşinile de mega-fiţă, potrivit martorilor, un grătar să-l ţină minte toată lumea bună!

Prietenia dintre Dani Olăroiu şi Edi Chioru a lu’ Ticuţă s-a format datorită unui prieten comun pe care îl au cei doi, nimeni altul decât Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu. Dani şi Mario sunt prieteni de multă vreme, aşa cum era de aşteptat având în vedere prietenia dintre taţii lor şi afacerile comune pe care le au aceştia. Mario Iorgulescu este văzut în ultima perioadă tot mai des în compania lui Edi Chioru a lu’ Ticuţă, cei doi fiind de nedespărţit. De aici şi până la prietenia dintre Edi Chioru şi Dani Olăroiu n-a mai fost decât un singur pas.

Edi Chioru sau Edi Power, cum mai este poreclit, este un tânăr din Brăila, pe numele său adevărat Eduard Ivan, care a avut o ascensiune fulminantă în viaţa mondenă a Capitalei! Provenit dintr-o familie obişnuită, chiar modestă potrivit informaţiilor noastre, Edi Power a devenit milionar, doar maşinile sale însumând un milion de euro, din afacerile cu… sentimente. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Edi Chioru are mai multe voluntare în Monaco sau Londra, iar afacerile pe care le derulează acolo i-ar aduce în jur de 200.000 de euro lunar. Bani, nu glumă! Nu-i de colo pentru un tânăr care ştie ce sunt greutăţile vieţii. (CITEŞTE ŞI: El e noua senzaţie printre ”băieţii de oraş” din Bucureşti. ”Edy Power” locuieşte la bloc, dar are maşini de 1 milion €)

De partea cealaltă, Dani Olăroiu se bucură de privilegiile faptului că este fiul lui Cosmin Olăroiu. Tatăl său are o avere estimată la circa 25 de milioane de euro (estimată cam în jos, zicem noi), iar Dani trăieşte pe picior mare: îi conduce tatălui său maşinile de lux, precum Rolls Royce-ul Wraith, cu care a venit la întâlnirea cu Edi Chioru, îşi petrece timpul la localurile de fiţe şi la restaurantele de lux din Capitală. (CITEŞTE ŞI: Antrenorul şi milionarul de la ANRP s-au întovărăşit frumos! IMAGINI FABULOASE. Olăroiu şi Stelu pregătesc cea mai mare lovitură imobiliară la ”Les Palmiers”, pe plaja din St. Tropez!)

Citește și...