Imagini desprinse din filmele cu gangsteri în cel mai bogat şi mai bine păzit cartier din România. Edi Chioru al lui Ticuţă & Joshua Castellano au blocat strada lui Iohannis cu maşinile de jumătate de milion de EURO!

Publicat: 07/06/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă şi astăzi imagini exclusive şi incendiare cu două personaje cunoscute în lumea mondenă! Joshua Castellano, patronul Bamboo, şi Edy Power, un milionar care a pătruns recent în viaţa mondenă, dar a făcut acest lucru în forţă, au blocat strada preşedintelui Klaus Iohannis! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Imaginile, desprinse parcă din filmele cu gangsteri, vă sunt prezentate în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Joshua Castellano şi Edy Power au stat la o „şuetă” chiar în capătul străzii în care se află reşedinţa preşedintelui Klaus Iohannis, vila Lac 3!

Castellano şi Edy Power s-au prezentat „corespunzător” la întâlnire. Patronul clubului Bamboo, care a ars a doua oară în luna ianuarie a acestui an (VEZI TOATE AMĂNUNTELE AICI), a coborât dintr-un Range Rover Sport de circa 100.000 de euro, în timp ce Edy Power a coborât din deja cunoscutul său Rolls Royce Wraith de 350.000 de euro. Alături de ei se mai afla şi Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu.

Binedispuşi, aceştia şi-au parcat superbii bolizi chiar în capătul străzii ce duce la vila Lac 3, acolo unde stă preşedintele Iohannis, şi s-au pus la taclale. Discuţia nu le-a fost întreruptă de niciun SPP-ist. Cine ştie, poate preşedintele Iohannis nu era acasă.

Joshua Castellano, patronul Bamboo, este cunoscut de toată lumea care frecventează cluburile de noapte din Capitală. După ce Bamboo a ars din nou, Joshua Castellano anunţa că va redeschide clubul, aşa cum a făcut şi după primul incendiu, iar, potrivit ultimelor informaţii, a început deja să lucreze la construcţia noului Bamboo.

Edy Power este un personaj care şi-a făcut intrarea în lumea mondenă în ultimul timp. În forţă, având în vedere că are maşini de un milion de euro, aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit AICI. Dintre maşinile sale luxoase se evidenţiază Rolls Royce-ul Wraith de 350.000 de euro, pe care l-am amintit, maşină cu care Edy Power este văzut des în locurile frecventate de lumea bună din Capitală.

Cu siguranţă că, dacă Google Translate ar traduce, cu acurateţe, şi numele proprii, traducerea lui Edy Power ar fi „Eddie al lui Ticuţă de la Brăila”. Originar din Brăila, Edy Power a adunat, potrivit apropiaţilor săi, o adevărată avere cu ajutorul unor „voluntare” de la Londra care i-ar aduce un venit de circa 200.000 de euro lunar. (CITEŞTE AICI: Câştigă 200.000 de euro în fiecare lună din afaceri cu… sentimente! Ce mega-combinaţie a făcut Edy Power în ”Raiul Milionarilor” de pe Coasta de Azur)

 

Citește și...