Bat clopote de nuntă în familia celui mai bogat antrenor român. A cerut-o de soţie pe ”Tiribombă”, dar nu i-a fost deloc uşor…

Publicat: 06/09/2017 | 00:00

Dani Olăroiu a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, cunoscută prin oraş ca „Tiribomba”, iar tânăra a acceptat fără să ezite. Iniţial, antrenorul lui Al-Ahli nu a fost de acord cu mariajul, însă, în cele din urmă, s-a împăcat cu ideea că fiul său se va însura cu o fată cu un trecut tumultuos. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Şi-a arătat noul dressing la o întâlnire cu fetele! Sexy ”Tiribomba” loveşte decisiv: a apărut cu îmbrăcăminte şi accesorii de 25.000 de euro)

Dani Olăroiu nu a stat niciodată prost la capitolul femei. De-a lungul timpului, s-a cuplat cu diverse frumuseţi din showbiz, dar marea lui provocare a rămas Bianca Drăguşanu, pe care însă nu a reuşit să o cucerească. De asemenea, în 2013, au existat nişte zvonuri conform cărora Dani ar fi avut o aventură şi cu Roxana Dobre, actuala iubită a lui Florin Salam. Fiul celui mai bine plătit antrenor român a mai avut o relaţie cu Mădălina, o blondă superbă la care au râvnit mulţi băieţi de Dorobanţi.

Olăroiu Jr. a început, în februarie, o poveste de dragoste cu fosta iubită a lui Marius Turcu, cunoscută prin oraş ca „Tiribomba”. În toată această perioadă, Dani a răsfăţat-o ca la carte pe partenera sa, căreia i-a oferit mai multe cadouri scumpe (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Şi, într-un final, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de nevastă. „Tiribomba” nu a stat deloc pe gânduri şi a acceptat, pe loc, să devină nora lui Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu nu a fost de acord, iniţial, cu mariajul

În primă fază, antrenorul lui Al Ahli nu a fost de acord cu mariajul deoarece şi-ar fi dorit un alt model de soţie pentru fiul său. Însă, în cele din urmă, s-a împăcat cu ideea că Dani se va însura cu o fată cu un trecut tumultuos, cu multe relaţii la activ. Cosmin Olăroiu şi-a dat acceptul ca „Tiribomba” să-i devină noră doar după ce i-a transmis juniorului că este o decizie pe care trebuie să şi-o asume şi că nu se poate împotrivi la nesfârşit dacă fiul său este decis să facă acest pas. Dani i-a spus părintelui său că „Tiribomba” este aleasa inimii sale şi că vrea din tot sufletul să-i devină soţie. Nu i-a fost deloc uşor să-şi convingă tatăl că tânăra este femeia visurilor sale. (CITEŞTE ŞI: Imagini cum nu vezi decât o dată în viaţă… Asta e ultima aroganţă pentru Oli Jr. şi Edi Chioru a lu’ Ticuţă: au făcut grătar lângă Rolls-urile de juma’ de milion de euro!)

Cert este că bat clopotele de nuntă în familia celui mai bine plătit antrenor român. Olăroiu Jr. şi iubita sa mai trebuie să stabilească data nunţii, însă totul este doar o formalitate. „Tiribomba” urmează să se mărite cu un crai de Dorobanţi care, de-a lungul timpului, a avut alături doar femei frumoase. Însă, acum, cei doi par că s-au cuminţit, au lăsat în spate trecutul şi doresc să-şi clădească un viitor împreună. Nunta se anunţă una ca-n poveşti dacă ţinem cont de familia din care provine Dani. Tatăl său este remunerat, anual, cu 4.5 milioane de euro de şeicii lui Al-Hilal, din Emiratele Arabe Unite.

Citește și...