Cum s-a răzbunat ”Tiribomba” pe fiul celebrului antrenor

Publicat: 08/03/2018 | 23:10

După ce a trecut în revistă mai mulți băieți de bani gata ai Capitalei, printre care Marius Turcu, Mario Iorgulescu, Alex Pițurcă și Bogdan Nemțeanu, Ruxy Mumușica pare că s-a oprit la Dani Olăroiu, fiul celebrului antrenor Cosmin Olăroiu, cu care se iubește de aproximativ un an.

Nu putem spune, însă, același lucru și despre partenerul ei, Oli Jr., care s-ar părea că încearcă și compania altor femei. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă povestește, în exclusivitate, cum s-a răzbunat “Tiribomba lui Oli“ pe iubitul ei, după ce a aflat că a invitat la film o domnișoară.

Potrivit surselor noastre, blonda nu i-a făcut scandal și nici nu i-a cerut explicații fotbalistului în urma gestului „neinspirat”, însă, când a prins momentul, i-a “copt-o“. Fiind invitată la ziua de naștere a surorii lui Bi, Mumușica a mers singură la localul de lux unde a avut loc party-ul și s-a distrat până la patru dimineața.

Mumușica, alături de prietenele ei, la ziua de naștere a surorii lui Bi

Și-a cucerit iubita cu vacanțe și cadouri scumpe

Romantic din fire, fiul celebrului antrenor Cosmin Olăroiu i-a satisfăcut toate capriciile iubitei sale. Tânărul i-a făcut cadou zeci de buchete de flori, a dus-o în Dubai, apoi la Paris, i-a cumpărat genţi de fiţe şi, cireaşa de tort, a ajutat-o să-şi cumpere o minunăţie de maşină.

Dani a cheltuit o mică avere cu Ruxy,  efectiv a ”spart puşculiţa” ca să o doteze cu tot ce trebuie, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată o parte din cadourile de lux, valorând nu mai puţin de 11.600 de euro. (VEZI AICI IMAGINILE)

Cum arăta Mumușica înainte de vizitele la medicul estetician

Pe celebra adresă pont@cancan.ro ne-au parvenit mai multe fotografii cu Ruxy, așa cum arăta ea în urmă cu câţiva ani. Nu prea semăna cu cea de azi. De la bustul care parcă a explodat deodată – ceea ce nu e rău deloc -, până la buzele ţuguiate şi mărite consistent, continuând cu modificările de look, ce mai încolo şi-ncoace, Ruxy a investit serios în propriul trup, schimbându-se tare de tot!

Pe vremea când nu suferise încă modificări, Ruxandra era o adolescentă care dorea să devină cunoscută. A aplicat o reţetă oarecum “verificată”, în sensul în care a fost animatoare într-un club celebru, loc de unde au pornit mai multe vedete de-a lungul timpului. (CITEȘTE AICI întreaga poveste)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...