Telenovelă la vârful fotbalului din România: ”juniorii” lui Olăroiu, Vasile Turcu şi Piţurcă au făcut ”schimb” între ei de partenere. Oli Jr. i-a suflat-o ”frăţiorului” său pe Ruxi Mumuşica!

Publicat: 09/02/2017 | 00:08

Viaţa de noapte din Capitală bate filmul! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi o poveste spectaculoasă, care îi are în prim-plan pe fiii unora dintre cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din România. Povestea este una plină de încrengături, aşa că vom apela la atenţia dumneavoastră pentru a o înţelege. Vă asigurăm că este una cu totul şi cu totul ieşită din comun! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Totul pare desprins dintr-un scenariu de Hollywood! Personaje principale: fiul lui Cosmin Olăroiu, Dani, şi Ruxandra Mumuşica.

Personaje secundare: Marius Turcu, fiul fostului investitor de la Dinamo, Vasile Turcu, Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner al naţionalei Victor Piţurcă, Mădălina şi Alexandra Mirea (zisă Prinţesa Telefoanelor).

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obţinut în exclusivitate o filmare în care Ruxandra Mumuşica îl ţine în braţe pe Oli Jr. într-un club din Dubai. Ruxi se află în Dubai, sursele noastre afirmând că a plecat acolo tocmai la Oli Jr. Ea s-a fotografiat la Dubai, probabil ca “paravan”, împreună cu una dintre prietenele sale, Alexandra Mirea, cunoscută ca Prinţesa Telefoanelor (vezi AICI dezvăluiri despre Prinţesa Telefoanelor). Cea din urmă a ajuns în Dubai împreună cu familia ei.

Nimic spectaculos până acum. Numai că Ruxandra Mumuşica este nimeni alta decât fosta prietenă a lui Marius Turcu. Astă-vară, CANCAN.RO i-a fotografiat pe cei doi în vacanţă la mare. Între timp relaţia lor s-a încheiat, iar acum se pare că Ruxi şi-a îndreptat atenţia spre Oli Jr., bun prieten cu Marius Turcu. Oli Jr. şi fiul lui Vasile Turcu au fost şi surprinşi, în trecut, de către paparazzi în timp ce se întreţineau la o terasă de lux din Capitală. De asemenea, CANCAN.RO i-a fotografiat stând unul lângă altul la un meci de Supercupă. Marius a şi băut vin atunci, în lojă, în compania lui Oli Jr.

Oli Jr., Turcu Jr. şi Piţi Jr. sunt mari crai. Cei 3 se învârt în aceleaşi cercuri şi se pare că au ajuns să facă şi schimb de partenere
Oli Jr., Turcu Jr. şi Piţi Jr. sunt mari crai. Cei 3 se învârt în aceleaşi cercuri şi se pare că au ajuns să facă şi schimb de partenere

Imaginile pe care CANCAN.RO le publică astăzi s-ar putea să strice “frăţia” dintre Marius Turcu şi Dani Olăroiu. Rămâne de văzut dacă Turcu Jr. va fi deranjat să îşi vadă fosta iubită în braţele bunului său prieten.

Marius Turcu bea vin în lojă în compania
Marius Turcu bea vin în lojă în compania „fratelui” său Dani Olăroiu

Spectaculoasa poveste nu se încheie, însă, aici. Zilele trecute CANCAN.RO l-a filmat pe Alex Piţurcă, fiul lui Victor Piţurcă, în club, împreună cu Mădălina, care timp de mai mulţi ani a fost iubita lui Dani Olăroiu. Relaţia lor s-a încheiat la finalul anului trecut, de Crăciun. Oli Jr. şi Piţi Jr. sunt şi ei buni prieteni.

Victor Maximilian

Citește și...