Revine povestea de iubire dezvăluită în exclusivitate de CANCAN.ro! Primele imagini cu BOMBO PASTRAMĂ şi ”Prinţesa telefoanelor”!

Publicat: 28/06/2016 | 23:45

În urmă cu două săptămâni, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea în exclusivitate faptul că fiica Regelui Telefoanelor, Radu Mirea, s-ar iubi nebuneşte cu fratele Ralucăi Pastramă zis şi Bombo, doar că niciunul dintre ei nu confirma acest lucru.

O bună bucată de timp, Alexandra Mirea supranumită şi Prinţesa Telefoanelor şi Bombo Pastramă, cumnatul lui Pepe, au fost cât se poate de discreţi în relaţia lor, şi nici nu se afişau deloc unul în compania celuilalt. Ba mai mult, cei doi par să fi avut ceva suişuri şi coborâşuri în povestea de dragoste (citeşte AICI toată povestea).

Din urmă cu câteva săptămâni şi până acum, Prinţesa Telefoanelor şi Bombo Pastramă par să fi „sudat“ legătura dintre ei, asta deoarece au dat o fugă până la malul mării, acolo unde au petrecut cel mai probabil un weekend împreună.

CANCAN.ro i-a fotografiat pe Alexandra Mirea şi Bombo Pastramă, în weekendul care s-a încheiat, în Mamaia, în clubul LOFT, acolo unde au petrecut de zor. Mai exact, cei doi s-au comportat exact precum doi proaspăt îndrăgostiţi, iar după ce au savurat câte un cocktail colorat, au dansat – Bombo a încercat probabil să o impresioneze pe Prinţesa Telefoanelor cu mişcările lui de dans. Şi chiar i-a reuşit, pentru că Alexandra Mirea şi fratele Ralucăi Pastramă au fost de nedezlipit cât au petrecut în LOFT. El a ţinut-o chiar în braţe, la un moment dat s-au ţinut de mână, iar Prinţesa Telefoanelor a fost mereu cu zâmbetul pe buze, confirmând astfel că este cât se poate de fericită în compania lui Bombo.

Alexandra Mirea, aka Prinţesa Telefoanelor, s-a distrat de minune alături de noua sa cucerire, Bombo Pastramă, cumnatul lui Pepe
Alexandra Mirea, aka Prinţesa Telefoanelor, s-a distrat de minune alături de noua sa cucerire, Bombo Pastramă, cumnatul lui Pepe

Dacă ne întrebaţi pe noi, Alexandra Mirea nici nu ar avea cum să fie altfel decât cu zâmbetul pe buze, mai ales că acum şi viaţa ei sentimentală e ceva mai roz şi merge „ca pe roate“. Cam la fel de bine precum acel Bentley de 150.000 de euro pe care îl conduce pe străzile Capitalei, la volanul căruia am şi fotografiat-o în urmă tot cu două săptămâni. Se pare că de atunci, Prinţesa Telefoanelor e pe-o pantă ascendentă.

Citește și...