Fotbalistul de la națională divorțează, iar noi am pus mâna pe proba adulterului: S-a sărutat cu… o ”amantă de profesie”!

Publicat: 06/01/2019 | 21:22

Cu doar câteva săptămâni în urmă, vă dezvăluiam, în exclusivitate, că fotbalistul Cristian Daminuță și frumoasa lui soție au decis să meargă pe drumuri separate, cu toate că, în toamna trecută, cei doi au încercat să mai dea o șansă mariajului lor. Acum, noi detalii uluitoare despre divorț au ieșit la iveală, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă în premieră. Fostul fotbalist al naționalei a fost surprins în ipostaze tandre cu iubita, iar site-ul nr.1 din România a pus mâna pe proba video. (CITEȘTE ȘI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, FOTOGRAFIATĂ SUB DUȘ CU UN FOTOMODEL!)

La patru luni după ce au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, Cristian Daminuță și Iasmina Halas s-au despărțit, iar în toamna anului trecut, la alte câteva luni distanță, au încercat să-și salveze căsnicia. Totul ar fi fost în zadar, pentru că, până la urmă, Daminuță și Iasmina au decis să meargă definitiv pe drumuri separate. Din câte se pare, fostul jucător al formației din Ștefan cel Mare ar fi „călcat strâmb” la scurt timp după ce a mai primit o șansă din partea soției. (NU RATA, AICI: IUBITA ÎL ACUZĂ PE UNUL DINTRE FOTBALIȘTII-VEDETĂ AI LUI HAGI CĂ E DEPENDENT DE ALCOOL, O BATE ȘI… ”MĂ PUNEA SĂ…”)

A petrecut cu Ramona, fosta lui Culiță Sterp

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul senzaționale în al căror prim-plan este fostul jucător și o controversată brunetă din Banat. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST & BOMBA-SEXY S-AU RĂZGÂNDIT ȘI DIVORȚEAZĂ PÂNĂ LA URMĂ!)

Potrivit informațiilor primite pe pont@cancan.ro, la scurt timp după ce a declarat public faptul că s-a împăcat cu senzuala Iasmina, Cristian Daminuță a petrecut în compania Ramonei, sexy-bruneta din Timișoara care a ajuns în atenția publicului după ce a recunoscut că a avut o aventură cu vestitul cântăreț Culiță Sterp în timp ce acesta se afla într-o relație.

Cristian Daminuță, ipostaze tandre cu Ramona, fosta iubită a lui Culiță Sterp

După cum se observă în imagini, Daminuță și Ramona au parte de îndelungi momente tandre, iar într-unul dintre ele chiar se sărută cu foc.

„Au avut de mult timp o relație”

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, între cei doi nu ar fi fost doar o simplă aventură. Răsfățatul fotbalului românesc și Ramona, „fosta” lui Culiță Sterp, ar fi avut o relație timp de aproximativ cinci luni. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI CULIȚĂ STERP VORBEȘTE ÎN PREMIERĂ DESPRE CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI DIVORȚUL MOMENTULUI)

”Cristi și Ramona au avut de mult timp o relație fără ca soția acestuia să bănuiască ceva. Când el susținea că s-a împăcat cu Iasmina, petrecea cu Ramona. A fost cu ea la un party”, ne-a dezvăluit un apropiat al fotbalistului.

Ramona, „fosta” lui Culiță Sterp

Daminuță a confirmat despărțirea

”Ne-am despărţit şi atât! Fiecare pe drumul lui. Capitol încheiat!”, a declarat fostul jucător al formației din Ștefan cel Mare, într-o emisiune TV.

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio. El are trei  selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19. (NU RATA, AICI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...