Iubita îl acuză pe unul dintre fotbaliștii-vedetă ai lui Hagi că e dependent de alcool, o bate și… ”Mă punea să…”

Publicat: 05/01/2019 | 22:14

Unul dintre fotbaliștii-vedetă ai lui Hagi este ținta unor acuzații uluitoare din partea propriei iubite. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, tânăra a făcut mărturisiri șocante despre comportamentul sportivului. Iubita jucătorului de la FC Viitorul susține că acesta ar fi dependent de alcool, dar și că ar fi fost violent cu ea, în mai multe rânduri. Și asta nu e tot…(CITEȘTE ȘI: FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ CU BOSSUL DE LA VRANCEA + IUBITA ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ!)

D.A.S. (Departamamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor mărturisiri de-a dreptul uluitoare despre comportamentul pe care l-ar avea unul dintre atacanții lui Gheorghe Hagi. (NU RATA, AICI: CINE I-A ”NĂȘIT” PE VICTOR SLAV & NOUA IUBITĂ)

Iubita sportivului care evoluează pentru echipa ”Regelui” susține că jucătorul ar fi supus-o în repetate rânduri unor momente extrem de violente, presărate cu un limbaj trivial. Nu de puține ori, fotbalistul și-ar fi lovit iubita și i-ar fi adresat injurii. Mai mult decât atât, tânăra susține că fotbalistul este dependent de alcool și este un fan declarat al petrecerilor cu lăutari. La care ar bea în exces și ar arunca cu bani, în stânga și-n dreapta, pentru dedicații. (NU RATA, AICI: CUM AU FOST FILAȚI BOGĂTAȘII ROMÂNIEI ÎN ”PARADISUL MILIARDARILOR” DE LA MONACO)

Iubita îl acuză pe unul dintre fotbaliștii-vedetă ai lui Hagi!

Ar juca la pariuri prin intermediul iubitei!

Chiar dacă jucătorii profesioniști de fotbal nu au voie să joace la pariuri sportive, jucătorul-vedetă al ”Regelui” ar fi găsit o soluție ingenioasă. Conform mărturisirilor pe care le-a făcut iubita lui, tânărul sportiv o trimitea pe aceasta să parieze în locul lui.

Iar, ca tacâmul să fie complet, tânăra ne-a mai mărturisit și că, ori de câte ori are ocazia, atacantul Viitorului nu ar ezita să aducă injurii la adresa conducerii formației pentru care evoluează în Liga I, atât ”Regelui Hagi” cât și colegilor săi. Nici soțiile colegilor de echipă a atacantului lui Hagi nu ar fi scăpat de cuvintele grele. (NU RATA, AICI: FLORIN SALAM, RECITAL SUB TEROARE)

”Vorbește urât de soțiile colegilor lui, numindu-le c#^&e și-n toate felurile. Omul bea în exces. Am găsit la el acasă peste 22 de beri. Mă punea să-i bag bilete la pariuri nonstop, sub pretextul că el nu are voie să joace. Are un comportament foarte urât. Pe mine m-a lovit de câteva ori, m-a înjurat de mai multe ori. Este un om foarte agresiv, care vorbește tot timpul urât”, a mărturisit iubita jucătorului de la FC Viitorul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...