Cine i-a ”nășit” pe Victor Slav & noua iubită

Publicat: 04/01/2019 | 14:17

La jumătate de an după ce s-a despărțit de mama fetiței lui, Bianca Drăgușanu. Prezentatorul de la Kanal D se pare că și-a găsit sufletul pereche. Victor Slav s-a combinat cu o super-bunăciune cu care a fugit la Budapesta. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte picante și de ultimă oră despre cea mai nouă relație din showbiz-ul românesc.(CITEȘTE ȘI: CUM ÎNCEARCĂ VICTOR SLAV SĂ-ȘI PROTEJEZE FETIȚA CA SĂ NU SUFERE DIN CAUZA DESPĂRȚIRII PĂRINȚILOR. AVEM FILMĂRI SUPER-EXCLUSIVE!)

Anul 2019 a început cât se poate de bine pentru Victor Slav. Prezentatorul Tv s-a combinat cu o super-bunăciune și a fugit împreună cu acesta într-o minunată vacanță în capitala Ungariei.(NU RATA, AICI: MÂNA DREAPTĂ” A FOSTULUI PRIM-MINISTRU L-A FĂCUT DE RUȘINE ÎN ULTIMUL HAL PE GIGI BECALI. A PARCAT LA HOTELUL DIN POIANĂ PESTE JUMĂTATE DE MILION € + A ”DECAPITAT” STICLELE DE DOM PERIGNON CU O SABIE CA MAHARAJAHII!)

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amânunte de-a dreptul picante despre noua relație a prezentatorului TV. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, Victor și Raluca s-au cunoscut în vara anului 2018, dar relația s-a concretizat abia la începutul lunii decembrie atunci când bunul prieten și coleg de platou al lui Victor, Cătălin Cazacu i-a ”nășit” pe cei doi. Conform sursei citate, sportivul a fost cel care a insistat ca cei doi să dea o șansă iubirii. Din câte se pare, motociclistul a avut mână bună și asta pentru că relația dintre Victor și sexy bruneta e destul de înfloritoare.(NU RATA, AICI: NOUA IUBITĂ A LUI SYDA SE ÎNVÂRTE ÎN ANTURAJE FAIMOASE! E PRIETENĂ CU FOSTA LUI PHILIPP PLEIN, IAR ÎN VARĂ A CHEFUIT LA MAMAIA CU VEDETA DIN PRISON BREAK!)

Mai mult decât atât, pentru a se asigura că lucrurile merg pe făgașul cel bun, Cătălin Cazacu i-a însoțit pe cei doi amorezi în vacanța romantică din Budapesta, acolo unde Victor și Raluca se bucură pe deplin de fiecare clipă pe care o petrec împreună, departe de ochii curioșilor. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV, ÎN IPOSTAZE TANDRE CU SOSIA BIANCĂI DRĂGUŞANU. FOTO)

Victor alături de noua iubită

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.(NU RATA, AICI: FLORIN SALAM, “SECHESTRAT” DE REVELION ÎNTR-UN CLUB DIN CARTIERUL MILIONARILOR… ”REGELE” A CÂNTAT SUB TEROARE PENTRU CLANUL CARAN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...