Faimosul fost iubit milionar al Mădălinei Ghenea, filmat sărutând o tipesă răvășitoare și cu mâna pe fundul ei!

Autor: I.D.
Publicat: 06/01/2019 | 21:24

Exclusivitate mondială! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini realizate pe Aeroportul ”John F. Kennedy” din New York, SUA. Faimosul Philipp Plein, fostul iubit milionar al Mădălinei Ghenea, a fost filmat în timp ce-și săruta noua “cucerire”, pe răvășitoarea Justyna Gradek! Atenție, celebrul designer nu s-a mulțumit doar cu atât! Urmează imagini senzaționale!

Ex-partenerul Mădălinei Ghenea şi al Andreei Sasu pare să fi dat uitării poveştile de dragoste trăite alături de românce. În prezent, își concentreză atenţia pe actuala relaţie şi pe cariera sa. De o perioadă, cunoscutul designer este foarte apropiat de Justyna Gradek, o tânără originară din Polonia, cu un corp de invidiat.

(VEZI AICI: TRISTAN TATE, ATAC LA ADRESA LUI PHILIPP PLEIN)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale, pe care vi le prezentăm în exclusivitate mondială. Aflați pe aeroportul “John F. Kennedy” din New York, Philipp Plein și Justyna Gradek, au oferit o scenă interzisă cardiacilor! Un colaborator de-al nostru s-a aflat fix lângă ei și a filmat tot! Este uluitor ce i-a făcut celebrul milionar, în public, partenerei sale!

S-au sărutat pătimaș și…

În primă fază, Philipp Plein și Justyna Gradek s-au sărutat pătimaș, în văzul tuturor, pe aeroport. Au urmat atingeri pasionale între cei doi. Faimosul designer, care, în trecut, s-a iubit cu Mădălina Ghenea și Andreea Sasu, a vrut mai mult! Nu s-a mulțumit doar cu îmbrățisările și cu pupăturile. I-a pus mâna pe fund superbei poloneze și… ce a urmat este fabulos!

Philipp Plein și-a strecurat mâna în pantalonii tinerei, în încercarea de a-i atinge, pe viu, nu doar prin blugi, posteriorul! Probabil stânjenită de moment, Justyna Gradek a bătut în retragere, iar celebrul milionar a trebuit să se mulțumească doar cu săruturile, îmbrățișările și atingerile pasionale.

Philipp Plein și iubita sa, Justyna Gradek, în ipostaze tandre!

(CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI PHILIPP PLEIN A FOST OBSESIA UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI PĂMÂNTENI)

Cum s-au cunoscut Philipp Plein și Justyna Gradek

Justyna Gradek este un model originar din Polonia, care a prezentat pentru brand-uri de renume, printre care și Alles. În plus, a pozat și într-o revistă pentru bărbați, numită CKM. A studiat la Școala de Informatică din Lodz. Este un fotomodel foarte popular în Polonia. Are un cont de Instagram care este urmărit de nu mai puțin de 380.000 de persoane.

Anul trecut, în septembrie, Philipp Plein și Justyna Gradek au apărut pentru prima dată împreună, în public. Cei doi s-au cunoscut la o gală, unde frumoasa poloneză promova hainele designerului.

Înnebunit după Andreea Sasu?!

Andreea Sasu şi Philipp Plein s-au iubit timp de un an, în timp ce, cu Mădălina Ghenea, celebrul milionar a avut o relație de doar două luni. Cu prima româncă, designerul ar fi încercat să se împace în repetate rânduri după despărțire. Nu a avut, din păcate pentru el, succes!

Te iubesc! Hai să încetăm acest război, vino acasă, să stăm împreună și să fim fericiți. Abia aștept să te văd și să te sărut. Sunt nebun după tine“, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Philipp Plein i le-a scris Andreei Sasu.

(NU RATA: LOREDANA CHIVU ȘI PHILIPP PLEIN S-AU SĂRUTAT PASIONAL ÎNTR-UN CLUB)

Cine este Philipp Plein

Philipp Plein este unul dintre cei mai în vogă designeri. A pătruns inclusiv pe piața din România. Ținutele sale sunt purtate de vedete de primă mână de pe mapamond. În vârstă de 41 de ani, creatorul de modă s-a născut în Germania. Creațiile sale sunt preferate de starurile internaționale, Kim Kardashian fiind o mare admiratoare a lui. Averea ex-iubitului româncelor Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu este de peste 100 milioane de euro.

(VEZI AICI: ANDREEA SASU ȘI-A GĂSIT ALINAREA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE PHILIPP PLEIN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...