Tristan Tate, atac la adresa lui Philipp Plein, după ce designerul i-a făcut avansuri Biancăi Drăgușanu

Publicat: 02/09/2018 | 18:28

După ce Bianca Drăgușanu i-a căzut cu tronc lui Philipp Plein, Tristan Tate nu s-a putut abține să nu îl atace pe rivalul său. Totul a pornit de la o întrebare pusă pe Instagram, despre hainele pe care le lansează Plein, iar Tistan a simțit nevoia să răspundă acid la adresa celebrului designerului.

„Îmi plac hainele lui, dar ca om, nu este decât unul care imploră fetele pe internet” a spus Tristan Tate, vizibil impresionat de metodele lui Philipp Plein de a cuceri diverse domnișoare.

Cum a încercat s-o cucerească celebrul designer pe Bianca Drăgușanu

Philipp Plein s-a iubit în trecut cu trei românce foarte sexy: Mădălina Ghenea, Andreea Sasu și Loredana Chivu. De ceva vreme, Philipp Plein s-a îndrăgostit lulea de a Bianca Drăgușanu și își ia în serios sentimentele. Designerul ar fi pornit „asaltul” la Bianca de mai mult timp, dar abia acum a început să dea roade. Fosta prezentatoare ar fi început să-i răspundă la mesaje.

Surse apropiate de celebrul designer susțin că acesta este înnebunit după Bianca Drăgușanu și că îi cere mereu să accepte o întâlnire cu el. Philipp Plein ar face orice ca să aibă o șansă cu ea! Este dispus să îi ofere totul, numai ca să îi intre în grații.

Citește și...