Loredana Chivu și Philipp Plein s-au sărutat pasional într-un club

Publicat: 01/07/2018 | 12:12

Fosta asistentă TV pare să fi devenit noua slăbiciune a designerului Philipp Plein, cel care în trecut s-a iubit cu Mădălina Ghenea și Andreea Sasu. Cei doi au fost surprinși în timp ce sărutau pasional într-un club.

Citește și: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu

Loredana Chivu și Philipp Plein au petrecut o noapte plină de distracție împreună. Au dansat, au băut, iar la final cei doi au fost surprinși sărutându-se. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea pare că și-a găsit un nou suflet pereche. Deși nu este nimic confirmat, filmulețele și pozele dovedesc că între ei există o anumită atracție.După cum era de așteptat, Loredana și-a pus în evidență cea mai senzuală parte din corpul ei, și anume, decolteul imens.

Citește și: Philipp Plein, mesaj emoționant pentru fiul său care crește departe de el! Fernanda Rigon, mama copilului designerului, s-a căsătorit în secret!

Fosta asistentă a lui Capatos și designerul au părut că se bucură de fiecare clipă împreună, iar Philipp Plein a publicat mai multe filmulețe cu Loredana, în care păreau foarte apropiați. Un semn că ceva s-ar fi putut înfiripa între cele două vedete este chiar faptul că în fiecare imagine sau filmare publicată de designer, Loredana Chivu era continuu lângă el.

A încercat să se sinucidă

Loredana Chivu s-a certat la cuțite cu fostul ei iubit, Mihai, în luna aprilie a acestui an, după ce a aflat că ar fi înșelat-o. Blondina a plâns, a suferit și nu și-a putut găsi liniștea după despărțire, iar oboseala acumulată, din cauza nesomnului i-a pus capac, după cum declara ea.

A vrut sa doarmaă, însă cum nu poate fără somnifere, căci e dependentă de ele de câțiva ani, a luat doză mai mare și… s-a intoxicat!

Citește și...