Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu

Publicat: 29/09/2017 | 12:43

Philipp Plein a venit, joi seara, la Bucureşti unde a inaugurat deschiderea unui nou magazin, fiind pentru prima dată în ţara femeilor pe care le-a iubit cu patos, Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu.

Philipp Plein a făcut senzaţie, joi, la Bucureşti unde toate femeile au fost cu ochii pe el. Celebrul designer a fost impresionat de românce, însă ca un adevărat gentelman a evitat să vorbească deschis despre asta.

Când a fost întrebat despre poveştile de dragoste cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu, Plein a spus că cele două românce sunt printre cele mai bune femei din viaţa lui. Tatuajele făcute acestora a mărturisit că au fost făcute pentru a-i rămâne amintire pentru totdeauna.

”Nu am mai fost in Romania pana acum. E greu de spus ca Romania are mai multe femei frumoase sau barbati frumosi decat alte tari. Sunt barbat, asa ca e greu pentru mine sa inteleg femeile. Dar ca sa fiu sincer, imi plac femeile frumoase, entuziaste, cu temperament, dar fiecare persoana este diferita. E ca si cum m-ai intreba care copil e preferatul tau, daca ai avea trei copii: ”Cel mic, cel mijlociu sau cel mare”. Cu siguranţă, pot să spun că atât Mădălina cât şi Andreea sunt în top 10. E incorect. Fiecare tatuaj are o poveste, este legat de o amintire. E frumos sa avem ceva care sa ne aminteasca de momentele frumoase, ceva care sa te faca sa uiti”, a declarat Philipp Plein.
 

Citește și...