Philipp Plein, mesaj emoționant pentru fiul său care crește departe de el! Fernanda Rigon, mama copilului designerului, s-a căsătorit în secret!

Publicat: 16/06/2018 | 12:56

Astăzi este o zi importantă pentru Philipp Plein, celebrul designer care s-a iubit cu Mădălina Ghenea și Andreea Sasu! Fiul său împlinește cinci ani de când a venit pe lume, iar creatorul german s-a emoționat foarte tare rememorând ziua în care a devenit tătic pentru prima dată. El a făcut publică o poză din prima zi în care l-a ținut pe Romeo Prince Plein în brațe și a scris câteva cuvinte din suflet. Băiatul lui este crescut de Fernanda Rigon în Brazilia. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu

Philipp Plein a devenit tată pentru prima dată în 2013

Citește și: După un an de relație, Philipp Plein și iubita lui au făcut anunțul!

Philipp Plein a pus la descrierea în fotografiei în care apare pe când îl ținea în brațe pe Romeo Prince când era bebeluș un mesaj în limba engleză.

“Exactly 5 years ago my son was born ! LOVE YOU ENDLESS ❤️ Romeo Prince Plein (n.r.: Exact în urmă cu cinci ani, s-a născut fiul meu! Te iubesc infinit ❤️ Romeo Prince Plein)”, a scris celebrul designer pe pagina lui de Instagram. (Oferta speciala playstation)

Fanii cunoscutului designer german toții s-au întrecut în mesaje de felicitare.

“La mulți ani, fiului tău! Iubesc să văd această poză #moștenire 🔥🔥🔥”, “Unde este acum?”, “Dumnezeule, suntem născuți în aceeași zi!!!❤️” sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii lui Philipp Plein.

Fernanda Rigon, mama copilului Philipp Plein, s-a măritat în secret

Ceremonia Fernanda Rigon și bărbatul iubit a avut loc la finalul anului trecut, însă despre acest eveniment fericit nu a știut multă vreme. Totul a ieșit la iveală recent.

“(…) am decis să mergem alături și să construim o poveste împreună.
(…) multe luni de dragoste, învățare, lupte, iertare și ceea ce a predominat mereu și, sper că aceasta va continua, este dragostea adevărată. Amândoi știm tot ce am trecut prin a ajunge aici. Sper că fiecare secundă de învățare va eterniza iubirea noastră pentru totdeauna.
(…) #myhusband #lovealwayswins ❤️”, a scris Fernanda Rigon pe pagina ei de Instagram.

Femeia care l-a făcut tătic pe Philipp Plein este foarte frumoasă. Iar asta se poate vedea cu ochiul liber în pozele pe care ea le postează pe rețelele de socializare. Vedeta își crește fiul pe care îl are cu creatorul de modă în Brazilia, unde acesta vine des să îl vadă pe Romeo Prince Plein.