Celebra cântăreață de muzică populară e hotărâtă să-și distrugă sora… Avem declarații în exclusivitate!

Publicat: 06/01/2019 | 21:20

Războiul dintre îndrăgita interpretă Laura Lavric și sora ei, Ecaterina, e pe cale de a se finaliza. O sută de mii de euro, reprezentând daune morale, așteaptă cântăreața de la sora ei, care a acuzat-o, în urmă cu câțiva ani, că se prostitua. Laura Lavric susține că și-a iertat sora sufletește, dar e pregătită să pună pe urma ei executorii internaționali. Cele două surori s-au mai judecat și pentru averea moștenită de la mama lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii de ultimă oră despre acest caz. (CITEȘTE AICI: Laura Lavric a facut o economie serioasa in procesul cu sora sa)

Anul 2019 se termină cu o victorie pentru cântăreața Laura Lavric în procesul pe care i l-a intentat surorii sale, Ecaterina.

După sărbători, după Revelion, primesc hotărârea oficială definitivă și atunci voi lua măsurile cuvenite.

Respectiv executarea silită că nu cred că vă dă banii…

– Nu știu, probabil o să am nevoie de un executor internațional. Și am să găsesc, eu sunt o femeie care știe să le rezolve pe toate. Am răbdare. A fost prea mare stricăciunea ca să se poată repara. Nu se poate așa niște jigniri. A scris că își cere iertare… nu.

Dar și eu, și Victor (n.r. fiul Laurei Lavric) avem închise căile de a lua legătura cu noi. Și atunci, dacă ea dădea telefon de pe alt număr, atunci a scris mesaj s-o iertăm că a greșit. Nu, oricum, pentru mine, sufletește e iertată că eu sunt un om credincios și nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, să fiu cu sufletul rău. Dar pentru că este un om periculos, nu o mai primesc în viața mea. Nu mai am nimic cu ea.

Dacă vine unul și îți trage un par în cap și îți sparge capul și îi spui te iert, săracul, că n-ai greșit… ai să plătești pentru aia. Eu, sufletește, sincer îți spun, este iertată. Dar pentru ceea ce a făcut, pedeapsa mea e că nu o mai vreau în viața mea”, a declarat Laura Lavric în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată în exclusivitate la România TV.

Și-a acuzat sora de prostituție

Ecaterina și-a acuzat sora că ar fi întreținut relații amoroase contra cost și că ar fi picat în patima alcoolului. De cealaltă parte, Laura Lavric i-a răspuns cu aceeași monedă. “Eu sunt plecată din țară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina despre sora ei. (VEZI ȘI: Casa Laurei Lavric, mistuită de flăcări!)

Laura Lavric susține că și-a ajutat sora toată viața și că aceasta ar avea probleme psihice: “Pentru sora mea mă doare și se vede că ea a avut două tentative de suicid. Eu ți-aș recomanda să-ți schimbi tratamentul că se vede că nu are efect, doar fiica ta mi-a spus. Dumnezeu e deasupra și mă jur să nu pot să mă ridic de aici”.

După moartea mamei sale, cântăreața trăiește un coșmar din cauza surorii sale, Ecaterina, stabilită în Canada de mai bine de 25 de ani. Îndrăgita interpretă a fost acuzată de propria sora de cele mai urâte lucruri, ajungând să-și caute fiecare dreptatea prin tribunale.

Învinuiri reciproce

De trei ani, Laura Lavric spera să poată intra legal în posesia moștenirii lăsată de părinți. (VEZI AICI: Laura Lavric face un anunţ important după ce a blestemat-o pe Simona Gherghe)

Ecaterina, însă, o acuză pe cântăreață că a ascuns testamentul și nici n-ar fi fost anunțată de vreo succesiune: “Acest proces nu știu cum a fost deschis pentru că eu nu am fost anunțată de data succesiunii, deci nu am știut absolut nimic, iar acel testament de care nu am știut decât după moartea mamei, pe care l-a ascuns intenționat, ca să profite de bani. Ea se judecă cu mine că vrea ea să se judece cu mine, cu toate că eu nu am fost anunțată de succesiune”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)