Incredibila schemă prin care miliardarul senegalez Kabirou a pus mâna pe o brigadă de super-frumuseți din România

Publicat: 08/01/2019 | 22:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă incredibila schemă prin care miliardarul senegalez Kabirou a pus mâna pe o brigadă de super-frumuseți din țara noastră. Printre ele se află sexy-jurista lui Syda. Combinațiile s-ar fi făcut în faimosul ”Costes”, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Paris. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) categoria A, super-frumusețile din România au pătruns în anturajul miliardarului Kabirou Mbodje prin intermediul ”iscusitei” Mirunica, o bună prietenă a „fostei” lui Syda. (VEZI ȘI: PRIMARUL BRAȘOVULUI A ÎNNOPTAT LA HOTEL CU MILIONĂREASA!)

Conform surselor citate, Mirunica ocupă o poziție destul de bună în faimosul Costes, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Paris. Acolo unde, datorită funcției pe care o deține, a reușit, de-a lungul carierei, să interacționeze cu mai multe anturaje de bogătași din capitala Franței. (NU RATA, AICI: VICA BLOCHINA, FOSTA PREZENTATOARE DE LA PROTV, A INTRAT PE CAMERĂ LA MARRIOTT CU ”ELVEȚIANUL” BIRLIC)

Miliardarul senegalez Kabirou a pus mâna pe o brigadă de super-frumuseți din România

Cum s-a format “brigada Paris”

Din câte se pare, Mirunica este cea care deține ”cheia succesului” în ”brigada Paris”. Angajata celebrului hotel ”Costes” ar fi reușit să ”tragă sforile” pentru ca super-brigada de frumuseți, printre care se numără sexy-jurista lui Syda, să se bucure de o vacanță de cinci stele în Mexic alături de miliardarul senegalez Kabirou.

Din câte se pare, din anturajul ”iscusitei” Mirunica face parte și sora Monicăi Gabor. Atunci când  Ramona a fost în vizită în capitala Franței, nu a ezitat să se fotografieze alături de Mirunica și prietenele sale, chiar pe terasa vestitului hotel din Paris. (NU RATA, AICI: FLORINEL COMAN, FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL LUI GIGI BECALI, A ”RUPT-O” PE MANELE DE ZIUA BOMBEI-SEXY!)

Monica Gabor alături de Mirunica și de prietenele ei pe terasa renumitului ”Costes”

Sursele noastre mai susțin că Mirunica era și o apropiată a cuplului Bogdan Ionescu (alias Syda) – Maria Grigoriu. De-a lungul timpului, ”iscusita” Mirunica a fost văzută în repetate rânduri alături de cei doi, ea numărându-se printre cele mai de încredere prietene ale Mariei Grigoriu. Cei trei au petrecut, de altfel, atât în cluburi din România, cât și din străinătate. Dovadă stau imaginile care au ajuns și în posesia site-ului nr.1 din România(NU RATA, AICI: ȘTIRISTA DE LA ANTENĂ E ÎN TATONĂRI CU UN PATRONAȘ MANIERAT!)

Mirunica alături de Bogdan Ionescu (alias Syda) și de sexy-jurista Maria Grigoriu

Mai mult decât atât, potrivit unor surse bine informate, Bogdan Ionescu ar fi ”mirosit” că lucrurile care le leagă pe cele două frumuseți sunt mult mai complicate… Ex-ginerele lui Traian Băsescu și-ar fi pus anumite semne de întrebare cu privire la prietenia dintre Maria și Mirunica în momentul în care sexy-jurista i-ar fi cerut lui Syda să-i plătească un bilet dus-întors pe ruta București-Paris. Și… conform unor surse bine informate, Maria acționează la fel de fiecare dată.

După fiecare ceartă cu iubitul, oricine ar fi la acel moment, ea face pe supărata și pleacă câteva zile la prietena ei, în Paris. Bineînțeles, îl pune pe ”iubi” să plătească biletul pentru a putea plânge pe umărul amicei sale. Însă, ajunsă în Paris, Maria se transformă la 180 de grade și se distrează la maximum. Nici urmă de lacrimi de suferință! (NU RATA, AICI: ALTERCAȚIA CU GIGI BECALI I-A FOST “FATALĂ”)

Mirunica și sexy-jurista lui Syda, prietene la cataramă

”Costes”, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Paris 

Aflat în inima capitalei Fraței, Costes este de departe unul dintre cele mai selecte, dar și scumpe hoteluri din Paris. Nu e de mirare că renumitul stabiliment este frecventat doar de oameni potenți financiar.

Pentru o singură noapte de cazare în Costes, cei care vor să beneficieze de serviciile de lux și camerele spațioase trebuie să scoată din buzunar sume cuprinse între 500 și 1.200 de euro. Cum este o locație care se adresează exclusiv unei anumite categorii de oameni, hotelul pune la dispoziția clienților săi numeroase facilități. Pe lângă restaurantul care este unul dintre cele mai vestite din Paris, cei care aleg să se cazeze la Costes pot beneficia de o piscină spațioasă, dar și de un centru SPA. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A ”APRINS” SYDA ȘI A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE FINANȚATORUL FCSB-ULUI…) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...