Vica Blochina, fosta prezentatoare de la PROTV, a intrat pe cameră la Marriott cu ”elvețianul” Birlic!

Publicat: 08/01/2019 | 11:15

Fosta prezentatoare de la PRO TV a început anul 2019 cum nu se putea mai bine. Din câte se pare, Vica Blochina a tras lozul cel mare. Fosta balerină a intrat „pe cameră”, la Marriott, cu ”elvețianul” Birlic. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu ”magnatul” cu Rolls Royce și focoasa blondină. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL BRAȘOVULUI, AVENTURI LA SHOPPING ÎN BUCUREȘTI CU „REGINA IMOBILIARELOR DE SUB TÂMPA”!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta prezentatoare de la PRO TV în timp ce se plimba pe străzile Capitalei la volanul unei veritabile bijuterii pe patru roți, un Rolls Royce cu numere de Elveția. În dreapta blondinei, în bolidul de lux, se afla proprietarul Rolls-ului, un afacerist cunoscut drept ”elvețianul” Birlic. (NU RATA, AICI: VICA BLOCHINA ȘI-A PUS FANII PE JAR! IMAGINI CU VEDETA, INTERZISE CARDIACILOR)

După un scurt periplu pe străzile aglomerate din București, timp în care cei doi au discutat câte-n lună și-n stele, Vica Blochina și ”magnatul” cu Rolls Royce au parcat în fața Hotelului Marriott din Capitală. Îmbrăcată elegant, așa cum ne-a obișnuit, fosta balerină a coborât de la volanul bolidului cu numere de Elveția etalând un zâmbet larg, semn clar că plimbarea la volanul Rolls-ului i-a priit din plin.

Relaxare totală

Imediat ce angajații prestigiosului hotel le-au falicitat coborârea din luxoasa mașină, Vica Blochina și ”elvețianul” Birlic s-au îndreptat, cu pași repezi, spre intrare. După care au pășit direct în lift și s-au refugiat în una dintre luxoasele camere. Acolo unde ar fi de presupus că s-au delectat cu băuturile rafinate cu care ”elvețianul” se lăuda pe rețelele de socializare. Asta pentru că Birlic a postat, în prealabil, un video cu portbagajul Rolls-ului, doldora de sticle cu licori fine.

Iar după poza pe care Vica Blochina a postat-o pe unul dintre conturile de socializare – unde s-a fotografiat în pat, purtând doar un halat – putem specula că atmosfera din camera de hotel a fost una relaxantă. (NU RATA, AICI: FAIMOSUL FOST IUBIT MILIONAR AL MĂDĂLINEI GHENEA, FILMAT SĂRUTÂND O TIPESĂ RĂVĂȘITOARE ȘI CU MÂNA PE FUNDUL EI!)

Vica și ”elvețianul” Birlic la plimbare cu Rolls-ul prin Capitală

Vica Blochina are un băiețel cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani.  Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. La numai 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar în clubul în care lucra ca balerină, iar cei doi au avut o relație vreme de 16 ani.(NU RATA, AICI: JUNIORUL LUI OLI A ZĂPĂCIT BUCUREȘTIUL CU NOUL BRABUS DE 350.000 €!)

Ieşirea sa din anominat s-a produs pe fondul unui proces în care fosta balerină l-a dat în judecată pe fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României pentru nerecunoaşterea paternităţii lui Edan, copilul pe care Vica a susţinut că-l are cu Piţurcă. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan (8 ani). Fostul selecţioner a fost somat să-i plătească Vicăi o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020