Vica Blochina și-a pus fanii pe jar! Imagini cu vedeta, interzise cardiacilor

Publicat: 07/10/2018 | 16:51

Vica Blochina și-a pus fanii pe jar! Vedeta a publicat o fotografie pe contul său de socializare care a tăiat respirația tuturor!

Vica Blochina ține la imaginea ei și face tot posibilul să aibă o siluetă de invidiat. Ei bine, în ajutorul ei a sărit și Carmen Brumă cu care merge împreună la sală. Și, ce-i drept… rezultatele se observă! Vica Blochina a publicat pe contul său de Instagram o fotografie incendiară! Blondina poartă un maieu legat și o pereche de bikini negri care îi pun în evidență posteriorul bombat și abdomenul tonifiat. Ce să mai spunem și de picioarele de gazelă… Vica Blochina arată demențial! (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA, SCANDAL DUPĂ CE A SPUS CE SE VA ÎNTAMPLA AZI LA ANTENA 1! NU A MAI REZISTAT: „MUTĂ-TE, NEBUNO PE…”)

Vica Blochina, siluetă de invidiat

Vica Blochina are un băiețel cu Victor Pițurcă

Vica Blochina 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani.  Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. La numai 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar în clubul în care lucra ca balerină, iar cei doi au fost amanţi vreme de 16 ani. (VEZI ȘI: PACE ISTORICĂ ÎNTRE PIȚURCĂ ȘI VICA BLOCHINA! CUM AU AJUNS SĂ SE ÎMPACE)

Ieşirea sa din anominat s-a produs pe fondul unui proces în care fosta balerină l-a dat în judecată pe fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României pentru nerecunoaşterea paternităţii lui Edan, copilul pe care Vica susţine că-l are cu Piţurcă. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan (8 ani). Fostul selecţioner a fost somat să-i plătească Vicăi o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic.

Citește și...