Știrista de la Antenă e în tatonări cu un patronaș manierat!

Publicat: 07/01/2019 | 23:35

După ce a fost cerută în căsătorie de Florin Ristei, vedeta ”Matinalului de weekend” de la Antena 1 pare că nu se lasă cu una, cu două. Știrista a fost surprinsă în tatonări cu un patronaș manierat din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care îi au în prim-plan pe Iuliana Pepene și pe fiul unui cunosut afacerist din Capitală. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL BRAȘOVULUI, AVENTURI LA SHOPPING ÎN BUCUREȘTI CU „REGINA IMOBILIARELOR DE SUB TÂMPA”!)

În urmă cu ceva timp, Iuliana Pepene a fost cerută în căsătorie de Florin Ristei. Cu toate acestea, vedeta ”Matinalului de weekend” nu s-a arătat prea impresionată de gestul colegului ei de trust și, acum, pare că testează altă pistă. (NU RATA, AICI: FAIMOSUL FOST IUBIT MILIONAR AL MĂDĂLINEI GHENEA, FILMAT SĂRUTÂND O TIPESĂ RĂVĂȘITOARE ȘI CU MÂNA PE FUNDUL EI!)

Iuliana Pepene, la mall, cu Eduard Fuerea

S-au relaxat la mall

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor de la Antena 1, într-un mall din București, alături de fiul unui vestit afacerist din Capitală. Focoasa blondină de la pupitrul știrilor părea să fie în tatonări intense cu Eduard Fuerea.

După un scurt tur de orizont prin centrul comercial, juniorul afacerist și vedeta Antenei s-au oprit la una dintre cafenelele din mall. Timp de mai multe minute, cei doi s-au delectat cu o cafea și au vorbit vrute și nevrute. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DE LA NAȚIONALĂ DIVORȚEAZĂ, IAR NOI AM PUS MÂNA PE PROBA ADULTERULUI: S-A SĂRUTAT CU… O ”AMANTĂ DE PROFESIE”!)

Eduard Fuerea a tras mașina cât mai aproape de ieșirea din mall pentru ca vedeta Antenei să nu tremure de frig

Eduard Fuerea, un adevărat gentleman

La plecare, Eduard Fuerea a dovedit că este un adevărat gentleman. Chiar dacă au coborât în parcarea subterană, tânărul a adus mașina la ieșirea din mall, pentru ca vedeta ”Matinalului de weekend”, care purta doar un tricou, să nu meargă prea mult prin frig. (CITEȘTE ȘI: BLESTEMELE I-AU DAT VIAȚA PESTE CAP CELEI MAI SEXY-ASISTENTE TV DIN ROMÂNIA! E VORBA DE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...