Blestemele i-au dat viața peste cap celei mai sexy-asistente TV din România! E vorba de…

Publicat: 06/01/2019 | 21:33

Până nu demult, fosta asistentă TV Loredana Chivu trăia o viață ca de prințesă. A venit, însă, o avalanșă de probleme. Anchetată de DIICOT într-un dosar de fraudă cu carduri bancare sau umilită de iubit – sunt doar două dintre neplăcerile de care a avut parte Loredana. Totul i s-ar trage după blestemele pe care i le-a aruncat fosta iubită a lui Nicolae Guță, Dana Roba, care și-a găsit o nouă cale în viață: credința. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii halucinante despre acest subiect. (VEZI ȘI: Florin Salam a pălmuit-o pe Loredana Chivu! Motivul…)

Când își vâră necuratul coada între două… dansatoare, ies scântei și flăcări mai rău decât în cazanul cu smoală! După ce a devenit celebră în calitate de iubită a lui Nicolae Guță și s-a manifestat dezinvolt prin diverse emisiuni, Dana Roba și-a întors într-un final fața spre cer, pocăindu-se!

„Dumnezeu are nuiele pentru fiecare”

Din apele botezului, Dana Roba a început să facă valuri în viața Loredanei Chivu, lovită din plin de blesteme: “Am să mă rog la Dumnezeu pentru Loredana Chivu ca Dumnezeu s-o scoată din preacurvie și păcatele pe care le face. Așa cum a murit pentru mine, Hristos a murit și pentru păcatele ei. Tot ce i se întâmplă, este un Dumnezeu care pe mine mă iubește. Nu poate ea, care trăiește într-o viață destrăbălată, Dumnezeu s-o asculte. Este normal ca atunci când vii și te iei de copiii lui Dumnezeu, să-ți întoarcă înapoi nuiaua. Dumnezeu are nuiele pentru fiecare”. (CITEȘTE AICI: Loredana Chivu a plâns în biroul procurorilor de la Crimă Organizată)

La un simplu search pe google, aflați cine a fost această doamnă evlavioasă care mai nou se roagă pentru răul oamenilor pe care-i cunoaște. Vezi că dacă dai în mine o să-ți fie mai rău de acum încolo. Tu nu dai în mine, dai în Hristos! De acum încolo dacă vreți să faceți rău cuiva, apelați aici la …… omul diavolului ești tu!”, spunea Loredana Chivu despre rivala sa.

Schimb de replici cum nu s-a mai văzut

Dana Roba: “Dumnezeu îi poruncește, nu o roagă frumos să se pocăiască. Doamne, da’ ce pocăită erai cu asta în gură… dar eu nu mă supăr”.

Loredana: “Eu n-o sa mă pocăiesc niciodată, cred în Dumnezeu, îl iubesc pe Dumnezeu, dacă n-aș avea credință probabil n-aș mai fi aici”.

După principiul “ce e frumos, și lui Dumnezeu îi place”, cele două și-au făcut și pomelnicul operațiilor estetice.

Dana Roba: “Hai s-o auzim și pe ea cu numele lui Dumnezeu. Ea m-a acuzat că am botox și silicoane, eu nu am”. (VEZI ȘI: Dana Roba, schimbare radicală de look)

Loredana Chivu: “N-am acuzat-o, ea mi-a zis că îmi fuge gura. Mă jignea pe mine că am eu gura strâmbă și voia să ajungă să se laude că are sânii naturali, de parcă ne interesează pe noi de cât are țâțele pocăita asta, că așa fac pocăitele, se lauda la TV cât au țâțele”.

Dana Roba: “Când îți bați joc de pocăiți… eu nu-mi bat joc de tine, Dumnezeu și-a bătut joc de tine”.

Loredana: “Dumnezeu și-a bătut joc de mine??? De tine își bate joc diavolul, fii atentă!

Dana Roba: “Când îți bați joc de pocăiți, Dumnezeu are nuiele. Știi cum o să te croiască, stai că vezi tu”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...