Dana Roba, schimbare radicală de look! Cum arată acum fosta iubită a lui Nicolae Guță

Publicat: 01/09/2018 | 15:06

Toamna este sezonul schimbările! Femeile preferă să-și schimbe părul în acest anotimp. Este și cazul Danei Roba, care și-a făcut o schimbare radicală de look. Ea a renunțat la culoarea brunet pentru ceva mult mai îndrăzneț.

Pe fosta iubită a lui Nicolae Guță toată lumea o știe brunetă. Dana Roba a prins curaj și a renunțat la culoarea care a consacrat-o. Ea a optat pentru o culoare care să se potrivească acestui anotimp. Dana și-a făcut părul un ciocolatiu cu tente roșiatice. Fosta iubită a lui Nicolae Guță este foarte mândră de noua sa culoare și spune că părul ei nu a avut de suferit în timpul procesului de vopsire, pentru că ea a apelat la profesioniști.

De la negru, am ajuns la o culoare superbă, iar părul este la fel de sănătos!”, a scris Dana Roba în dreptul fotografiei în care le arată fanilor noul său look.

În urmă cu câțiva ani, Dana Roba s-a iubit cu manelistul Nicolae Guță și a fost implicată în mai multe scandaluri mediatice. După despărțirea de Guță, ea s-a măritat cu Daniel Balaciu. În prezent, Dana Roba este makeup artist și are succes în acest domeniu.