Sexoasa îl ”denunță” cu probe pe fotbalistul-vedetă al lui Hagi: ”Ai dat în mine, gunoi ce ești! Mă p@ș pe tine! M-ai scos afară, m-ai luat la bătaie și…”

Publicat: 09/01/2019 | 11:35

Scandal fără precedent în lumea fotbalistică din România! Mihai Voduț, unul dintre fotbaliștii-vedetă ai ”Regelui Hagi”, este ținta unor acuzații uluitoare din partea propriei iubite. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, stenogramele unei discuții incredibile. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)

D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor înregistrări audio de-a dreptul șocante, al căror protagonist este chiar atacantul formației patronate de Gheorghe Hagi, Mihai Voduț. Din discuții reiese că jucătorul Viitorului și-ar fi agresat iubita. (NU RATA, AICI: IUBITA ÎL ACUZĂ PE UNUL DINTRE FOTBALIȘTII-VEDETĂ AI LUI HAGI CĂ E DEPENDENT DE ALCOOL, O BATE ȘI… ”MĂ PUNEA SĂ…”)

Scandalul dintre Mihai Voduț și iubita lui ar fi avut loc în luna noiembrie a anului trecut, după ce tânăra ar fi încercat să se uite în telefonul fotbalistului, având suspiciunea că atacantul ”Regelui” nu ar fi chiar ”ușă de biserică” și ar fi încercat să joace la dublu. Din câte se pare, Mihai Voduț ar fi fost foarte deranjat de gestul iubitei sale și, într-un acces de furie, i-ar fi aplicat acesteia o serioasă corecție fizică.

Potrivit înregistrărilor, nu de puține ori, iubita fotbalistului ar fi găsit în apartamentul acestuia articole vestimentare, dar și alte obiecte ce ar fi aparținut unor femei care-l vizitau pe atacantul de la echipa ”Regelui Hagi”. (NU RATA, AICI: PRIMARUL BRAȘOVULUI A ÎNNOPTAT LA HOTEL CU MILIONĂREASA!)

Mihai Voduț este ținta unor acuzații uluitoare

„Te-am lovit și mi-am cerut scuze!”

Adelina, iubita fotbalistului: ”Bă, m-ai lovit!”

Mihai Voduț: ”Da, te-am lovit! Te-am lovit și mi-am cerut scuze!”

Adelina, iubita fotbalistului: ”Să m%^% tu, că ți-ai cerut scuze că m-ai lovit și nu este prima dată când mă lovești.

Mihai Voduț: ”Mi-am cerut scuze și te rog să nu ridici tonul la mine”

Adelina, iubita fotbalistului:Scuze să-i ceri cui vrei tu. Nu mă lovești tu pe mine, pentru ce?”

Mihai Voduț: ”Pentru faptele pe care le faci”

Adelina, iubita fotbalistului: ”Mă p*&^ pe tine! Care fapte? Alea că ți-am căutat în telefon? Alea erau fapte să dai în mine?! Du-te și dă în cine vrei tu, eu nu sunt proasta ta, că eu am fost destul. Ai înțeles? Dacă nu o să te fac eu să plătești pentru tot ce am pățit! Tu faci așa cu toate și trebuie să te oprești.”

Mihai Voduț: ”Bravo, fetițo! Foarte bine. Bravo!” 

Adelina, iubita lui Mihai Voduț

„Joacă-te cu focul”

Mai mult decât atât, cearta dintre cei doi a continuat și prin mesaje. Nici aici, Mihai și Adelina nu au abordat un ton mai pașnic. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

Adelina, iubita fotbalistului: ”Ai dat în mine, gunoi ce ești”

Mihai Voduț: ”Tot tu ești tare în gură. Pff”

Adelina, iubita fotbalistului: ”Și o să plătești. Așa e normal”

Mihai Voduț: ”Hahahaa”

Adelina, iubita fotbalistului: ”Dacă nu plătești acum”

Mihai Voduț: ”!!!”

Adelina, iubita fotbalistului: ”O să îți bați joc și de altele”

Mihai Voduț: ”Joacă-te cu focul”

O parte din convorbirile dintre Mihai Voduț și iubita sa Adelina

A ”ras” pahar după pahar!  

În luna august a anului trecut, Mihai Voduț Voduț și colegul său de echipă Vână au decis să sărbătorească, în stil mare, victoria cu ”Gazul”. Au descins, aproape de miezul nopții, într-un club celebru de la Mamaia, acolo unde cei doi au dat drumul la distracție. Cu whisky, colorat cu cola, dar și cu ”voleuri” de shot-uri, așa, ca să fie ca la fotbal. (NU RATA, AICI: FOTBALIȘTII LUI HAGI, VODUȚ ȘI VÂNĂ, AU FUMAT CA TURCII ȘI AU ”RAS” PAHAR DUPĂ PAHAR!)

Voduț și Vână într-un club din Mamaia

Voduț și-a aprins și o țigară, pentru că, deh, dacă bei și ești fumător nu poți despărți viciile. Cei doi comandă, la un moment dat, patru shot-uri, dar și două pahare mari, în care, chipurile, ar fi fost doar cola. Pe rând, dau pe gât, unul după altul, păhărelele cu tărie, apoi le sting cu o gură mare de cola. Cei doi fotbaliști au ținut-o așa până pe la ora 3 dimineața, când au decis să asculte, totuși, de vorbele ”Regelui” și au părăsit clubul. (Detalii AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)