Fotbalistul declarat indezirabil la FCSB îl sfidează pe patronul milionar! A ”dispărut” de la antrenament și…

Publicat: 17/04/2019 | 23:59

Mihai Bălașa, fundașul pe care Gigi Becali l-a criticat poate cel mai des, are nervii tari! Nicio clipă nu s-a gândit să renunțe la FCSB. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Ba mai mult, zilele acestea l-a și ”sfidat” pe aprigul patron al ”roș-albaștrilor”, după un antrenament condus de Mihai Teja: a testat un Marcedes de 150.000 de euro! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate.

Se știe, Gigi Becali ia foc atunci când jucătorii lui sar ”calul” la capitotul achiziții de mașini! Alibec a fost primul care l-a scos din sărite pe patronul FCSB-ului, cu McLaren-ul de 170.000 de euro, apoi la ”cutremurat” Man, cu un SUV de peste 100.000 de euro, apoi Teixeira, Audi Q8 … A venit și rândul lui Mihai Bălașa să-și încerce talentul la volanul unui bolid scump. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) S-a întâmplat la puțin timp după antrenamentul pe care Mihai Teja l-a condus, înaintea meciului cu CFR Cluj, din Gruia. (CITEȘTE ȘI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. FOSTA SOŢIE A FCSB-ISTULUI GABI ENACHE A RUPT TĂCEREA! ADEVĂRUL DESPRE RELAŢIILE CU ALIBEC & BĂLAŞA)

Mihai Bălașa și-a luat și prietenul bun, Romario Benzar, la un test-drive, la una dintre cele mai celebre reprezentanțe din România. Fundașul central al FCSB-ului a pus ochii pe un Mercedes S Class, gri-metalizat. A ”preluat” cheile și a urcat, hotărât, în bolid. Alături de colegul din apărarea FCSB-ului, Mihai a schimbat partitura: nu a fost deloc defensiv cu Mercedes-ul ce ”implora” să-i fie călcată pedala de accelerație. Zis și făcut! Cei doi au trecut pe rând la volan și și-au demonstrat calitățile de șoferi.

Bălașa a testat bolidul de 150.000 de euro

Au și parcat, cu spatele, în spații incomode, și le-a ieșit perfect. După test, cei doi fotbaliștu au ieșit din mașină foarte mulțumiți de ceea ce au găsit. Și prin minte le-a trecut, probabil, că o achiziție a bolidului de 150.000 de euro nu ar fi chiar bani aruncați în vânt. (CITEȘTE ȘI: ALIBEC A RĂVĂȘIT BUCUREȘTIUL CU UN AMG DE 150.000 €!)

Mihai Bălașa, criticat de Gigi Becali

Mihai Bălașa a venit la FCSB în ianuarie, 2017, de la AS Roma, dar unde nu prinsese meciuri, fiind mai mult împrumutat. Gigi Becali și-a frecat mâinile de bucurie, exclamând atunci că mare parte a defensivei centrale este ca și rezolvată. Doar că avea apoi să treacă de la extaz la agonie. Bălașa nu l-a mulțumit și, implicit, Becali a pus tunurile pe fundașul central. ”Cum ajunge mingea la Bălaşa tremur. O să ziceţi că-l desfiinţez eu pe Bălaşa. Dar eu te aduc şi îţi dublez salariul şi tu în loc să creşti, ce faci, scazi… Păi ori bei, ori fumezi, ori pierzi nopţi.  Ori femei multe! Poate se uită la multe filme, e ceva! Ce perioadă proastă? Cum adică? Îl pun căpitan, îl fac, îl dublez salariul şi după aia ne nenoroceşti”, a fost una dintre multele remarci ale lui Becali. (CITEȘTE ȘI: ALIBEC ȘI-A IMITAT PATRONUL-MILIONAR! ȘI-A SCOS DIN GARAJ MCLAREN-UL DE 170.000 € ȘI…)

„A fost cea mai bună decizie să vin, pentru că odată ce m-am întors la FCSB am prins şi echipa naţională. Şi cu aceste critici m-am obişnuit, le iau ca pe ceva pozitiv, care ma ajută să cresc în evoluţia mea. Nu ştiu. Chiar dacă patronul e mai greu de mulţumit, sper să o facem”, a fost replica împăciuitoare a lui Bălaşa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...