Alibec a răvășit Bucureștiul cu un AMG de 150.000 €!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 01/12/2018 | 23:56

Denis Alibec l-a înfuriat pe Gigi Becali atunci când, după ce s-a transferat la FCSB, și-a luat un McLaren de 170.000 de euro! Omul de afaceri l-a făcut cu ou și cu oțet pe fotbalist, chiar dacă atacantul ”livra”, la acea vreme, pe bandă rulantă, goluri pentru trupa lui Reghecampf. (Cum câștigi bani rapid) Ulterior, situația s-a schimbat! Denis a intrat pe teren, multe meciuri, dar nu i-a mai ieșit! Și a plecat, într-un târziu, de la FCSB. Dică era antrenorul. S-a reîntors la Astra… de unde plecase campion. Alibec s-a „lipit”  între timp de un superb Mercedes AMG, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit sub ”cupola” noii mașini pe care a probat-o!

(VEZI ȘI: IMAGINILE CARE-L VOR SCANDALIZA PE BECALI! ALIBEC PUNE ÎN PERICOL CONTRACTUL CU FCSB)

Denis Alibec a apărut, recent, într-un Mercedes AMG, spre admirația celor prezenți în parcarea unui celebru centru comercial! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Martorii s-au uitat lung la mașina fotbalistului, știind că el, Alibec, ”ghidonează” deja un ”ditamai” bolid. Dar, ca orice jucător de ”geniu”, le mai schimbă sau își mai adaugă unul la colecție. Nu este, însă, cazul! Alibec a probat, doar, superbul autoturism.

Alibec în superbul Mercedes AMG de 150.000 de euro

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL PE CARE PATRONUL FCSB L-A EVALUAT LA 20 MILIOANE € E TOPIT DUPĂ BRUNETĂ)

La un prieten al său a tot văzut bolidul, iar Denis l-a ”atacat”. „Dă-mi-l și mie, o tură!”, i-ar fi zis. Omul, OK! Așa că, a doua zi, fotbalistul era la volanul mașinii. Doar pentru o zi! A dat ture cu ea, apoi a ajuns în zona mall-ului Băneasa! Și, și-ar fi zis el, ”Hai să fac o oprire!” (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) A făcut-o! S-a plimbat prin mall, a ochit una, alta, după care s-a întors la ”bijuteria” prietenului. Pe care a băgat-o „în priză” și s-a făcut nevăzut! A fost doar o probă, iar Denis va lua o decizie mai târziu, dacă o va avea în garaj sau nu!

Cum și-a parcat Alibec ”OZN-ul”

În vară, Denis Alibec își ”angaja” gardă de corp pentru McLaren-ul de 170.000 €, înainte de a păși pe o terasă de fițe din Capitală. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Fotbalistul pe care latifundiarul din Pipera cerea 20 milioane euro s-a arătat foarte descurcăreț atunci când a venit vorba de găsirea unui loc de parcare. Și asta pentru că, înainte de a intra în localul respectiv, Denis Alibec a tratat cu agentul de pază al unei instituții din zonă pe care l-a ”angajat” să aibă grijă de bolidul său de lux.

(NU RATA, AICI: ”DOCTORAȘUL” BIANCĂI DRĂGUȘANU ÎL CONCUREAZĂ PE ALIBEC)

Mai bine de o oră, agentul de pază a fost cu ochii în patru lângă McLaren-ul fotbalistului. Mașina lui Denis Alibec a fost, de altfel, remarcată de majoritatea trecătorilor din zonă. Mai mulți pietoni s-au oprit chiar să facă o poză cu „OZN”-ul condus de atacant (DETALII AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)