”Doctorașul” Biancăi Drăgușanu îl concurează pe Alibec: și-a luat McLaren cu numere roșii de Buzău!

Publicat: 13/11/2018 | 23:05

”Doctorașul” Biancăi Drăgușanu a intrat în ”liga băieților de oraș”.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Tânărul afacerist Valentin Burada și-a luat un super-bolid cu care face ravagii pe străzile Capitalei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu McLaren-ul vestitului om de afaceri, care îl concurează pe… Denis Alibec.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Valentin Burada pe străzile din București, unde și-a scos la plimbare noua bijuterie pe patru roți. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)  Cel care conduce renumita clinică estetică preferată de Bianca Drăgușanu a întors toate privirile cu McLaren-ul negru, cu numere roșii, de Buzău, pe care îl conduce și care este evaluat la aproximativ 150.000 de euro. (NU RATA, AICI: COLEGA LUI RĂZVAN & DANI S-A ÎMPĂCAT CU IUBITUL PILOT, IAR NOI AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Prima oprire pe care a făcut-o Valentin a fost în zona Domenii, unde a zăbovit câteva minute. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) După puțin timp, omul de afaceri a revenit la ”OZN-ul” pe patru roți pe care l-a cumpărat de curând și, după ce a pus pe scaunul din dreapta o pungă de cadou, s-a urcat la volan și s-a îndreptat grăbit spre un imobil situat în zona Giulești, unde ar intenționa să își deschidă o nouă clinică. (NU RATA, AICI: VĂDUVA ȘOFERULUI MORT ÎN MUNTENEGRU S-A CĂSĂTORIT CU CEL MAI BUN PRIETEN AL SOȚULUI!)

Valentin Burada, ”Doctorașul” Biancăi Drăgușanu, și-a luat McLaren cu numere roșii de Buzău

Aroganță supremă, de ziua lui!

În urmă cu aproximativ un an, o persoană din anturajul tânărului afacerist i-a servit o aroganță de zile mari. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Aceasta a închiriat spații publicitare video în centrul și nordul Bucureștiului și i-a transmis o urare cu subînțeles omului de afaceri.  ”La mulți ani, Valentin Burada! The world is (y)ours!”, au fost mesajele care au rulat mai bine de 48 de ore pe respectivele panouri publicitare. (NU RATA, AICI: ÎN NOAPTEA DINAINTEA DERBYULUI, ”RĂZBOINICUL” FCSB-ULUI A CHEFUIT ÎN BOA PÂNĂ LA 4 DIMINEAȚA!)

Valentin Burada, ”Doctorașul” Biancăi Drăgușanu, și-a luat McLaren cu numere roșii de Buzău

Valentin Burada, „palmares” impresionant

Pe lângă afacerile de succes pe care le administrează, Valentin Burada se mândreşte şi cu un palmares impresionant atunci când vine vorba de cuceriri mondene. Cunoscut ca unul dintre cei mai râvniţi burlaci, Valentin a făcut nenumărate „victime” printre frumuseţile showbiz-ului dâmboviţean, între ele numărându-se Ana Mocanu sau Larisa Bercea. (NU RATA, AICI: ”REGINA ȚIGANILOR” A LEȘINAT LA JUDECĂTORIE! MOTIVUL…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...