Văduva șoferului mort în Muntenegru s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al soțului!

Publicat: 12/11/2018 | 23:02

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat o poveste de dragoste cum nu s-a mai întâlnit în istoria Poliției Române! Soția șoferului-polițist care a murit în teribilul accident din Muntenegru (2013) s-a căsătorit cu prietenul lui cel mai bun, tot polițist. Ambii duc în spate pierderea dureroasă a soților și tot această suferință i-a făcut să se apropie atât de mult… (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

Au trecut cinci ani de la tragicul accident din Muntenegru, în urma căruia 19 români au murit, iar alţi 29 au fost grav răniţi. Cu siguranță însă acea zi fatidică de 23 iunie nu a putut fi uitată. Atunci, un autocar în care se aflau 47 de oameni a căzut în canionul Moraca. Viteza excesivă a fost cauza accidentului. Printre cei care au murit s-a aflat şi şoferul autocarului, George Ciobanu. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Tragedia din Muntenegru avea să îi apropie

Accidentul a avut loc pe o șosea de munte cu viaducte periculoase, care leagă capitala Podgorița de localitatea Kolașin. Imediat după ce a ieșit dintr-un tunel, autocarul condus cu viteză de George Ciobanu a căzut într-o prăpastie. S-a dus în gol zeci de metri si, din nefericire, peste el s-a prăvălit apoi şi o stâncă. Aproape toate ambulanțele disponibile atunci în Podgorița au fost trimise la fața locului. A ajuns și un elicopter, iar localnicii au sărit imediat în ajutor.

(VEZI ȘI: CE A APĂRUT LA LOCUL TRAGEDIEI DIN MUNTENEGRU… IMAGINILE CARE ÎȚI DAU FIORI)

La cald, toată lumea a încercat să caute vinovați pentru această tragedie, iar autoritățile, dar și ziariștii, au început anchete. Așa s-a aflat că șoferul autocarului nu avea contract de muncă la firma care asigura transportul. Și mai interesant era că George Ciobanu era de fapt polițist, lucrând în sistem în ultimii 22 de ani, ultima oară la Serviciul de Intervenție Rapidă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cazul a fost clasat și șoferul găsit vinovat. Expertizele au stabilit că Ciobanu circula cu 80 de kilometri pe oră, viteză mult mai mare decât cea permisă pe acel sector de drum. Au urmat momente dificile pentru toate familiile celor morți, inclusiv pentru familia șoferului polițist.

Marius a sprijinit necondiționat familia colegului său

Îndurerați și fără puteri, soția și fiul acestuia l-au deplâns, având tot timpul sprijinul colegilor lui. Printre ei și Marius Idiță, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui George Ciobanu, polițist și el în aceeași structură. Idiță a fost alături de familia prietenului său și a sprijinit-o necondiționat mult timp după această tragedie.

(CITEȘTE AICI: URMELE TRAGEDIEI DIN MUNTENEGRU NU AU FOST STERSE) 

Soarta făcea că și el a trecuse printr-o pierdere extrem de dureroasă, moartea soției, în urmă cu mai mulți ani, și a înțeles foarte bine ce este în sufletul lor. Ca mai apoi această prietenie să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste între prietenul cel mai bun al șoferului mort și soția acestuia.

„Au avut puterea de a trece peste cruzimea vieții”

Marius Idiță și Ileana Ciobanu s-au căsătorit acum, iar prietenii lor, care au participat la ceremonie, au fost impresionați de povestea de dragoste a cuplului. (NU RATA, AICI: DETALIUL NEŞTIUT DESPRE TRAGEDIA DIN MUNTENEGRU)

Am petrecut în această noapte, împreună cu soția mea și un grup de colegi, cu mare bucurie, un eveniment de excepție: nunta colegului nostru Marius Idiță cu Ileana. Povestea lor este cu totul deosebită, prin faptul că amândoi au avut puterea de a trece peste cruzimea vieții, care le-a răpit amândurora partenerii de viață, dar și curajul de a crede într-un viitor frumos, alături de o ființă sensibilă, absolut extraordinară, care este fiecare dintre ei. Au fost alături, la fel de fericiți, Alexandru, fiul lui Marius, și Alberto, fiul Ilenei, care au vibrat alături de întreaga adunare”, a declarat unul dintre prietenii cuplului, la final de petrecere. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...