A ”angajat” gardă de corp pentru McLaren-ul de 170.000 €!

Publicat: 18/06/2018 | 22:54

Denis Alibec, fotbalistul pe care latifundiarul din Pipera l-a exclus din lot, nemulțumit de evoluția sa de-a lungul ultimului sezon, a devenit, în ultima vreme, un client fidel al cafenelelor de lux. (DETALII AICI). CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la ultima „ieșire” a fotbalistului care a căzut în dizgrația conducătorilor de la FCSB. (Promotiile zilei la monitoare)  Sportivul și-a ”angajat” gardă de corp pentru McLaren-ul de 170.000 €. 

Dacă lotul FCSB trage tare pe terenul de antrenament, Denis Alibec se remarcă tot mai des prin apariții în localurile de lux din București. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIREA DE VICTOR SLAV)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe atacantul pe care Gigi Becali l-a exclus din lot la o cafenea din Capitală, unde s-a întâlnit cu un amic. Fotbalistul pe care latifundiarul din Pipera cerea 20 milioane euro pare să fie foarte descurcăreț atunci când vine vorba de găsirea unui loc de parcare. (Reduceri mari la jocuri PC)

Și asta pentru că, înainte de a intra în localul respectiv, Denis Alibec a tratat cu agentul de pază al unei instituții din zonă pe care l-a ”angajat” să aibă grijă de bolidul său de lux, evaluat la peste 170.000 de euro.(NU RATA, AICI: ALIBEC ȘI CHIPCIU SFĂTUIȚI SĂ SCHIMBE VESTIARUL!)

Fotbalistul a ”angajat” gardă de corp pentru McLaren-ul de 170.000 €!

Mai bine de o oră, timp în care atacantul s-a întreținut, la o cafea și câteva țigări, cu amicul său, agentul de pază a fost cu ochii în patru lângă McLaren-ul fotbalistului. Mașina lui Denis Alibec a fost, de altfel, remarcată de majoritatea trecătorilor din zona respectivă. Mai mulți pietoni s-au oprit chiar să facă o poză cu „OZN”-ul condus de atacant. (NU RATA, AICI: CEA MAI FIERBINTE APARIȚIE A ÎNCEPUTULUI DE VARĂ!)

Denis Alibec se ”antrenează” pe la terasele de fiță

Denis Alibec se pare că a învățat, totuși, câte ceva de la patronul său. Mai exact, la plecarea din cafenea, sportivul a dovedit că este un om care nu are arici la buzunar. Înainte de a se urca la volanul  bolidului său, Denis Alibec l-a răsplătit pe agentul de pază cu câteva bancnote. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLIN SCANDAL CU GIGI BECALI, DENIS ALIBEC S-A DUS LA MALL ȘI…)

Denis Alibec a fost atent cu agentul de pază

Alibec, făcut praf de Becali

Gigi Becali a decis excluderea lui Denis Alibec din lotul FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera este ferm convins că roș-albaștrii au ratat titlul în sezonul trecut din cauza atacantului, motiv pentru care a decis să-l vândă la altă formație. Pentru moment, vârful nu are nicio ofertă concretă. “Eu sunt principalul vinovat, pentru că l-am tolerat pe Alibec. Campionatul din cauza lui l-am pierdut. Mie tot timpul îmi spunea Meme că Dică vrea să îl dea afară de la antrenamente. L-a și dat și nu a vrut să iasă. Am pus bodyguarzi, ca să îl dea afară”, declara Gigi Becali la finalul lunii trecute.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...