Fotbalistul pe care Gigi Becali cerea 20 milioane € se ”antrenează” la cafenea!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 12/06/2018 | 23:25

În timp ce colegii săi se aflau la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS), pentru vizita medicală, Denis Alibec, fotbalistul pe care Gigi Becali cerea 20 milioane de euro, se “antrena” la o cafenea din Capitală.  (Promotiile zilei la monitoare) CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu atacantul căzut în dizgrația celor care conduc FCSB-ul.

Vacanța s-a încheiat pentru jucătorii lui Nicolae Dică. Roș-albaștrii s-au reunit, luni, în vederea noului sezon și, așa cum era de așteptat, Denis Alibec a fost marele absent. Nu, însă, din cauze medicale. Atacantul a fost exclus din lot de Gigi Becali și are interzis să mai apară la echipă. În așteptarea unui transfer, internaționalul român își umple timpul liber cum poate. (Reduceri mari la jocuri PC)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Denis Alibec în momentul în care intra într-o cafenea din Capitală. Fix în timpul în care Pintilii și compania erau la INMS. Atacantul a ajuns la locul cu pricina în superbul McLaren 540C, pe care a plătit nu mai puțin de 170.000 de euro. Îmbrăcat după ultima modă, fotbalistul pe care Gigi Becali visa să încaseze o avere a intrat în respectivul local, unde îl așteptau amicii. (VEZI AICI: IMAGINILE CARE-L VOR SCANDALIZA PE BECALI! ALIBEC PUNE ÎN PERICOL CONTRACTUL CU FCSB)

Denis Alibec nu a părut deloc îngrijorat de situația în care se află. Cu telefonul și portofelul în mână, atacantul a intrat în cafenea super-relaxat, păstrând și ochelarii de soare la locul lor. Este, probabil, conștient, de faptul că are valoare și că își va găsi rapid o echipă unde să fie apreciat. Sezonul recent încheiat a fost unul slab pentru atacant, însă a avut și numeroase accidentări, care l-au împiedicat să-și arate clasa. (CITEȘTE ȘI: ALIBEC ȘI-A IMITAT PATRONUL-MILIONAR! ȘI-A SCOS DIN GARAJ MCLAREN-UL DE 170.000 € ȘI…)

Alibec, făcut praf de Becali

Gigi Becali a decis excluderea lui Denis Alibec din lotul FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera este ferm convins că roș-albaștrii au ratat titlul în sezonul trecut din cauza atacantului, motiv pentru care a decis să-l vândă la altă formație. Pentru moment, vârful nu are nicio ofertă concretă. “Eu sunt principalul vinovat, pentru că l-am tolerat pe Alibec. Campionatul din cauza lui l-am pierdut. Mie tot timpul îmi spunea Meme că Dică vrea să îl dea afară de la antrenamente. L-a și dat și nu a vrut să iasă. Am pus bodyguarzi, ca să îl dea afară”, declara Gigi Becali la finalul lunii trecute. (NU RATA: PRIMA FEMEIE CU CARE ALIBEC ESTE FOTOGRAFIAT ÎN IPOSTAZE INTIME ÎN ULTIMUL AN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...