Declaraţii exclusive. Fosta soţie a FCSB-istului Gabi Enache a rupt tăcerea! Adevărul despre relaţiile cu Alibec & Bălaşa

Publicat: 10/02/2018 | 00:00

Mădălina Iordate, fostă Enache, infirmă categoric, prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, zvonurile conform cărora motivul divorţului de Gabi Enache ar fi fost o presupusă relaţie conjugală pe care ea ar fi avut-o cu Mihai Bălaşa, coechipier cu ex-soţul ei la FCSB. Tânăra a explicat şi legătura pe care o are cu Denis Alibec şi a precizat că nu şi-a neglijat niciodată fetiţa. (VEZI ŞI: Ce coincidenţă! Mădălina Enache, naşă de botez chiar în ziua în care ”fostul” îşi creştina băieţelul!)

Anul trecut, în decembrie, s-a pus punct în scandalul dintre Gabriel Enache, fotbalistul de la FCSB, şi Mădălina, fosta lui soţie, după ce Judecătoria Sectorului 1 a rezolvat ultimele neînţelegeri dintre cei doi, custodia fetiţei şi pensia alimentară pe care jucătorul trebuie s-o onoreze chiar retroactiv. (VEZI AICI: Am aflat ce pensie va plăti în fiecare lună! Ultima oră: Instanţa l-a găsit VINOVAT EXCLUSIV la divorţ pe fotbalistul lui Gigi Becali!)

La două luni distanţă de la divorţ, au apărut unele informaţii potrivit cărora Mădălina ar fi fost vinovată pentru separare, după o poveste de dragoste pe care ar fi avut-o, în timp ce era căsătorită, cu Mihai Bălaşa, coleg cu fostul ei soţ la FCSB.

Nu înţeleg de ce se vrea să fiu eu vinovată de divorţ, pe Mihai Bălaşa l-am cunoscut în primăvara anului trecut, iar actele de divorţ erau depuse de câteva luni, deci nu are cum să fie el motivul pentru care noi ne-am separat”, a spus Mădălina Iordate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Fosta soţie a lui Gabriel Enache mai susţine că nu are o relaţie de dragoste cu Denis Alibec şi că nici nu îl asediază cu mesaje. Mădălina a precizat că este doar prietenă cu fotbalistul, în principal datorită legăturii pe care atacantul o are cu Alexandru Tudorie. (CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Fosta soţie a FCSB-istului Enache îşi caută apartament cu… atacantul dat afară de Becali!)

În ceea ce îl priveşte pe Denis Alibec, nu am nici o treabă cu el, într-adevăr trebuia să năşească copilul lui Alex Tudorie, împreună cu mama sa, însă Ioana a vrut să fie şi cineva din partea ei şi, fiind foarte apropiată de mine, mi-a propus să fiu naşă. Bineînţeles, mi-a explicat toate cele şi i-am spus că nu mă deranjează să fie şi Denis Alibec, la fel, nici el nu s-a opus. Cu el am vorbit de câteva ori, doar strict ce a ţinut de botez, de cumpărături, nu pentru alte lucruri”, a spus Mădălina Iordate.

Mădălina a precizat că nu şi-a neglijat niciodată fetiţa de doi anişori pe care o are cu mijlocaşul lui FCSB. Însă ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost faptul că a fost adusă în discuţie fetiţa mea, de care s-ar ocupa părinţii mei. Într-adevăr, a fost o perioadă la ei, pentru că eu eram ocupată cu mutatul, nu m-am simţit prea bine, iar aici, în Bucureşti nu avea cine să mă ajute nonstop, nicidecum nu mi-aş fi abandonat fetiţa”, a spus fosta soţie a lui Gabriel Enache.

S-a căsătorit cu Lena

La nici o lună după pronunţarea divorţului de Mădălina, Gabriel Enache i-a oferit iubitei sale, Lena, inelul de logodnă, pe care a plătit nu mai puţin de 4.000 de euro. Cuplul s-a căsătorit anul trecut, în decembrie. Cei doi au devenit şi părinţi, iar micuţul Edan Gabriel a fost botezat în această săptămână. Naşii băieţelului au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. (NU RATA: EXCLUSIV. Reghe şi Anamaria Prodan nu s-au uitat la bani! Ce sumă au pus naşii în plic la botezul fiului fotbalistului Gabi Enache!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...