Am aflat ce pensie va plăti în fiecare lună! Ultima oră: Instanţa l-a găsit VINOVAT EXCLUSIV la divorţ pe fotbalistul lui Gigi Becali!

Publicat: 06/12/2017 | 00:00

S-a pus punct în scandalul dintre Gabriel Enache, fotbalistul de la FCSB, şi Mădălina, fosta lui soţie! Judecătoria Sectorului 1 a rezolvat ultimele neînţelegeri dintre cei doi, custodia fetiţei şi pensia alimentară pe care jucătorul trebuie s-o onoreze chiar retroactiv. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat care sunt sumele exacte, dar şi în ce zile va sta fetiţa celor doi cu tatăl ei, după ce a fost pronunţat oficial divorţul. (VEZI ŞI: Amănunte din dosarul de divorţ al FCSB-istului. Fosta soţie i-a cedat apartamentul la partaj, dar… fotbalistul lui Gigi Becali cere mai mult!)

Scandal mare a fost, la un moment dat, între cei doi, după ce Mădălina a aflat că soţul ei iubit o înşală. Nu a mai existat cale de împăcare, în ciuda tentativei de scurt timp a celor doi. Asta pentru că fotbalistului i se aprinseseră călcâiele rău după Lena, femeia care avea să-i dăruiască, la un an distanţă, o fetiţă.

Divorţul a fost de durată, pentru că părţile nu s-au înţeles total în unele privinţe. Ultima ”dispută” a celor doi în faţa judecătorului a fost rezolvată zilele trecute, la Judecătoria Sectorului 1. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Fosta soţie a FCSB-istului Enache îşi caută apartament cu… atacantul dat afară de Becali!)

Astfel, Gabi Enache a luat la cunoştinţă despre drepturile pe care le are în privinţa fetiţei de doar doi ani, dar a aflat şi ce pensie alimentară lunară trebuie să plătească.

Iată decizia luată de Judecătoria Sectorului 1:

Soluţia pe scurt:

„Admite în parte cererea principală.

Admite în parte cererea reconvenţională.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi, prin actul nr. 22/31.05.2014 la Simeria, jud. Hunedoara, prin divorţ, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant.

Dispune ca reclamanta să revină la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv «Iordate».

Stabileşte locuinţa minorei la domiciliul mamei.

Dispune exercitarea autorităţii părinteşti asupra minorei, în comun, de către ambii părinţi.

Obligă pârâtul-reclamant la plata unei pensii de întreţinere în favoarea minorei în cuantum de 1/8 din venitul încasat lunar, începând cu data de 22 februarie 2017 şi până la împlinirea majoratului de către beneficiar.

Respinge cererea de constatare a încetării regimului matrimonial de la data de 20 ianuarie 2017, ca neîntemeiată.

Stabileşte în favoarea reclamantului-pârât un program minimal de întâlnire cu fiica sa, cu preluarea şi aducerea minorei la locuinţa mamei, după cum urmează:

a) săptămânal, în ziua de miercuri, între orele 12.00 si 18.00;

b) în perioada 24-26 decembrie, în anii pari;

c) prima şi a doua zi de Paşti, în anii impari;

d) în fiecare an, în vacanţa de vară, în perioada 01-15 iunie”.

Gabi Enache are un salariu lunar de 15.000 de euro. Profesional, fotbalistului îi merge bine. El traversează acum o perioadă foarte bună, fiind titularul postului de fundaş dreapta în 11-le lui Dică. (CITEŞTE AICI: Avem detalii despre ultimul născut din familia FCSB-ului… Va fi mare cumetrie cu Reghe & Anamaria Prodan!)

Are un băieţel cu Lena

Gabi Enache şi Lena şi-au construit, încet, dar sigur, o relaţie stabilă. La mai bine de un an de când s-au întâlnit pentru prima dată, modelul a adus pe lume un băieţel, Edan Gabriel, la finalul lunii septembrie a acestui an. Fotbalistul a primit vestea cu puţin timp înainte ca echipa unde evoluează, FCSB, să plece spre Elveţia, unde urma să întâlnească pe Lugano, meci din grupele Europa League. (CITEŞTE AICI: Badea s-a oferit să-l ajute! Borcea şi-a făcut planul prin care va lua Dinamo de la Negoiţă)

Gabi a ajuns într-un suflet la clinica privată unde născuse Lena, cu un imens buchet de flori în mână. A felicitat-o, a sărutat-o, şi-a văzut bebeluşul, dar a fost nevoit să plece destul de repede, pentru că se afla în lotul lui Dică pentru acel meci. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...