VIDEO EXCLUSIV. Fosta soţie a FCSB-istului Enache îşi caută apartament cu… atacantul dat afară de Becali!

Publicat: 20/11/2017 | 00:00

Ajutată de Alex Tudorie, Mădălina, fosta soţie a lui Gabriel Enache, şi-ar fi găsit un apartament, într-o zonă de lux din Capitală. Cei doi au fost împreună la un imobil aflat în construcţie, iar, la ieşire, blonda era toată numai un zâmbet. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEŞTE ŞI: Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!)

Gabriel Enache a divorţat, oficial, de Mădălina, iar instanţa a rămas să se pronunţe asupra custodiei şi pensiei de întreţinere, separat, într-un alt proces, în care se va discuta partajul. Blonda a fost, deja, de acord să-şi cedeze apartamentul în care locuieşte cu fiica ei către fotbalistul lui FCSB, la solicitarea acestuia, cu condiţia ca el să o despăgubească. (VEZI AICI: Breaking news! A devenit ”liber de contract” după ultima înfăţişare la Judecătorie! Fotbalistul lui Gigi Becali a divorţat oficial!)

Între timp, Mădălina nu a stat cu mâinile în sân şi a început să-şi caute o altă locuinţă. Şi se pare că a găsit-o. A avut alături de ea un ajutor de nădejde, în persoana lui Alexandru Tudorie, fost coleg cu Gabi Enache la FCSB. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe blondă şi pe atacantul dat afară de Becali în zona de nord a Capitalei, în timp ce intrau într-un complex rezidenţial.

Mădălina şi Alex au intrat într-un imobil aflat în construcţie, din care au plecat după câteva zeci de minute. Fosta soţie a lui Gabi Enache a ieşit din bloc cu zâmbetul pe buze, semn că locuinţa este pe gustul ei. Tudorie a ţinut cu greu pasul cu viitoarea naşă a copilului său pentru că tocmai a fost operat în urma unei accidentări cumplite suferită suferită la partida din Cupa României de la Sibiu, cu AFC Hermannstadt. (NU RATA: Amănunte de ultimă oră din dosarul de divorţ al FCSB-istului. Fosta soţie i-a cedat apartamentul la partaj, dar… fotbalistul lui Gigi Becali cere mai mult!)

Mădălina, relaţie aparte cu Alex Tudorie

Chiar şi aşa, Alex Tudorie a fost, la rândul lui, jovial, mândru, probabil, că i-a fost de folos Mădălinei în alegerea apartamentului. După ce au părăsit imobilul situat pe Şoseaua Nordului din Capitală, cei doi s-au urcat în maşină şi s-au dus la locuinţa pe care, foarte curând, blonda o va părăsi. De precizat că fosta soţie a lui Gabi Enache a fost şoferul, din moment ce fotbalistul are genunchiul stâng imobilizat şi nu poate conduce. (VEZI AICI: Avem detalii de ultimă oră. Fotbalistul lui Gigi Becali îşi hărţuieşte soţia la divorţ! Îi cere până şi…)

Mădălina Enache şi Alexandru Tudorie sunt foarte buni prieteni. Pe 10 august, atacantul a devenit tătic după ce soţia lui, Ioana, a adus pe lume un băieţel, Dennis Matia. Blonda are şanse mari să se numere printre părinţii spirituali ai micuţului.

“Denis Alibec va fi naşul băieţelului meu. Naşă va fi, foarte probabil, mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, pentru că el nu are prietenă. De asemenea, este posibil ca şi Mădălina Enache (n.r. soţia lui Gabi Enache) să fie naşă. Dar încă nu ne-am hotărât, rămâne să mai vorbim. Botezul va avea loc în luna noiembrie, nu am stabilit încă data, totul depinde de calendarul competiţional”, a spus Alexandru Tudorie pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Avem detalii! Ce plan şi-au făcut Alibec şi fotbalistul pe care Gigi l-a dat afară de la FCSB)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...