Badea s-a oferit să-l ajute! Borcea şi-a făcut planul prin care va lua Dinamo de la Negoiţă

Publicat: 05/12/2017 | 00:00

Ionuţ Negoiţă zice că s-a săturat, după patru ani şi jumătate în care a fost patron prin fotbal, şi vrea să vândă clubul Dinamo. Decizia e, de această dată, definitivă, pentru că milionarul a anunţat, în mai multe rânduri, că renunţă. Doar că nu a găsit cumpărătorul dispus să-i dea suma pe care o cere, patru milioane de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce pun la cale ”greii” pentru a lua Dinamo fără niciun euro! (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Am aflat pe mâna cui ar putea ajunge Dinamo! Milionarul Negoiţă negociază cu un colos sud-african afacerea anului în LIGA I)

Echipa nu a atins performanţa de când Ionuţ Negoiţă este patron, fanii îl înjură meci de meci şi-l gonesc din ”Ştefan cel Mare”. Mesaje scrise pe garduri, pe stadion, maşina i-a fost împroşcată cu fecale! Lui Negoiţă i-a ajuns! Plus că a cheltuit o grămadă de bani. Aşa că a luat decizia de a vinde. Suma e de patru milioane de euro, două, pentru buzunarul lui, celelate două, o datorie mai veche pe care o are către Nicolae Badea, fost finanţator al ”câinilor”.

Doar că Ionuţ Negoiţă nu găseşte investitorul dispus să dea milioanele cerute de el. Gurile rele spun că la Dinamo ar mai fi nişte datorii, actele nu-s chiar total în regulă şi de aceea oamenii cu bani care ar fi interesaţi, totuşi, să cumpere o echipă de fotbal fug ca dracul de tămâie! Nu e chiar aşa! (CITEŞTE AICI: Breaking news! Ultraşii lui Dinamo s-au răzbunat pe finanţatorul echipei: i-au mânjit cu fecale limuzina milionarului!)

Se pare că foşti ”grei” din fotbal au făcut planul de bătaie pentru a pune mâna pe Dinamo. Este vorba de Cristian Borcea, care ar fi ajutat chiar de Nicolae Badea, ambii foşti patroni al clubului intrat pe mâna lui Negoiţă.

Stratagema ar sta aşa: ”Nu dau patru milioane , deşi suma este foarte mică, pentru un club ca Dinamo. Ei vor să-l aducă la disperare pe Negoiţă, pentru că el cheltuie în fiecare lună mulţi bani cu echipa. Salarii, deplasări, altele…se adună. Investitor care să cumpere nu găseşte, aşa că vor să-l aducă pe Negoiţă în situaţia de a da gratis clubul, doar să scape de el… Doar să nu mai cheltuie”, este dezvăluirea unui apropiat al ”câinilor”, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Fotbalistul a răbufnit la antrenament! Reacţia lui Budescu la adresa lui Gigi Becali: ”Mă… Eu, oricum…”)

Aceeaşi persoană a mai spus că ”Borcea este cel mai interesat de preluare, dar nu ar fi dispus să o facă pe numele lui, ci pe al cunoscuţilor pe care i-ar băga în faţă. Asta ca să nu ştie Negoiţă”.

Un trofeu în patru ani şi jumătate

Ionuţ Negoiţă a apărut ca finanţator al clubului Dinamo în vara anului 2012, având 30 la sută din acţiuni. În primăvara anului următor, omul de afaceri devenea principalul investitor, cu 90 la sută din acţiuni.

”Am luat clubul ăsta jefuit, ca să zic aşa. Ce, l-am luat fecioară? L-am luat într-o situaţie limită, cu zece milioane datorii. Puteam să fac ca Rapidul, să dau ţeapă şi la jucători, şi la angajaţi, la toată lumea. Dar sunt om de onoare, am preferat să-mi asum eu aceste lucruri. Probabil, am investit anul acesta cât investesc celelalte cluburi la un loc sau cât au investit, ca să ţin cât de cât în viaţă acest club. Şi bineînţeles, şi în materie de echipă, veţi vedea, se construieşte şi va fi bine într-un an-doi. Măcar să aud şi chestii de genul «Da, domne, domnul Negoiţă, ăsta, cum e el, a salvat clubul» sau «mi-a dat banii pe care îi meritam». Pentru că alţii îi lăsaseră de multe luni cu ochii în soare”, declara Ionuţ Negoiţă, după preluarea lui Dinamo. (CITEŞTE AICI: La doar câteva de ore după ce şeicii l-au demis pe antrenor… Oli Jr. a făcut mega-chef cu fiul lui Borcea până la 5 dimineaţa!)

După patru ani şi jumătate de când e ”boss” în ”Ştefan cel Mare”, Negoiţă s-a bucurat de un singur trofeu, Cupa Ligii, 2-0 cu ACS Poli Timişoara, în primăvara acestui an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...