Breaking news! Ultraşii lui Dinamo s-au răzbunat pe finanţatorul echipei: i-au mânjit cu fecale limuzina milionarului!

Publicat: 18/11/2017 | 00:00

Ionuţ Negoiţă s-a săturat de Dinamo! Nu e prima oară când spune că vinde echipa din ”Ştefan cel Mare”, dar acum este hotărât şi nimic nu pare că-l mai poate face să se răzgândească. Scandalurile pe care le-a avut cu fanii, în decursul celor aproape cinci ani de când a preluat echipa, şi-au spus cuvântul. Înjurat constant de galerie, Negoiţă a suportat cu stoicism, dar picătura care a umplut paharul a venit recent. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce i-au făcut câţiva suporteri finanţatorului. (VEZI ŞI: Declaraţii exclusive despre ”Revoluţia suporterilor”. Cum au plănuit fanii lui Dinamo să-i umilească pe jucători şi pe patronul milionar)

Privind în gol, de la oficială! Asta era imaginea finanţatorului Ionuţ Negoiţă, la 0-3 cu Viitorul! Fanii l-au înjurat, au intrat chiar pe teren şi au vrut să-i dezbrace pe fotbalişti. Negoiţă nu a reacţionat… E ”tăbăcit”. Un alt episod în care i se cerea plecarea din ”Ştefan cel Mare”. L-a înghiţit şi pe acesta, aşa cum o făcuse de multe ori.

Dar nu i-a venit să creadă, într-una din zile, când a vrut să urce în maşină şi să plece la biroul său de la hotelul Rin. Maşina era plină de fecale! O mână de fani, dintre cei mai aprigi contestatari ai lui, au plănuit cum să i-o facă urât finanţatorului şi, poate aşa, să-l alunge din ”Groapă”. Suporterii au pândit momentul când maşina lui Negoiţă a rămas nesupravegheată şi au împroşcat-o cu fecale. Apoi, au dispărut în noapte. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Am aflat pe mâna cui ar putea ajunge Dinamo! Milionarul Negoiţă negociază cu un colos sud-african afacerea anului în LIGA I)

Negoiţă a rămas înmărmurit a doua zi. Nu a anunţat Poliţia, a rezolvat-o singur, dar atunci a fost clar pentru el că va renunţa la Dinamo. A şi făcut anunţul, în care a spus că nu mai revine asupra deciziei. „Eu nu înţeleg reacţia suporterilor, ce vor de la mine? Ce am făcut eu pentru Dinamo? Am salvat clubul. Am un minus foarte mare şi am făcut o greşeala, asta-i viaţa. Nu eram personajul potrivit să intru în această poveste. Am fost avertizat că o să fiu înjurat pe banii mei, dar m-am ambiţionat. Realitatea este că nu sunt din filmul ăsta”, a spus Negoiţă. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. ”Regele gresiei” a pus totul la cale. Selecţionerul Contra l-a scos ”pe interval” pe gălăgiosul Pandi)

”Vinde, clar! Nu mai rezistă! Tu ce ai face, dacă ţi-ar umple maşina de rahat? Ameninţat chiar, înjurat mereu, poate aşa pleacă”, a declarat, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, unul dintre fanii lui Dinamo.

Mesaj pe zidul stadionului

Finanţatorului dinamovist i s-a cerut plecarea şi în perioada în care Cosmin Contra era antrenor. Actualul selecţioner nu voia, după finalul campionatului precedent, să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo decât dacă Negoiţă se angaja să facă transferuri tari. Contra voia ca Dinamo să lupte pentru titlu. I s-a promis asta, însă achiziţiile nu au mai venit. Fanii au luat, din nou, foc. I-au transmis atunci un mesaj lui Ionuţ Negoiţă, chiar pe zidul de la Complexul Sportiv din ”Ştefan cel Mare”: „Negoiţă Pinocchio, cât ne mai iei la mişto?” (CITEŞTE AICI: Declaraţii în premieră! Ce ascund oficialii de la FCSB: ”Asta e problema reală a lui Alibec!”)

Mesajul fanilor pentru Ionuţ Negoiţă este sugestiv
Mesajul fanilor pentru Ionuţ Negoiţă este sugestiv

A preluat Dinamo în 2013

Ionuţ Negoiţă a preluat Dinamo în primăvara anului 2013. Atunci, el cumpăra acţiunile de la Dragoş Săvulescu şi devenea majoritar cu 90 la sută. Un an mai târziu, Tribunalul Bucureşti admitea cererea de intrare în insolvenţă a societăţii care administrează clubul.

După mai puţin de un an şi jumătate, Dinamo ieşea din insolvenţă, dar nu a avut drept de participare în cupele europene, în acel sezon. În cei patru ani şi jumătate de când este finanţată de Ionuţ Negoiţă, Dinamo a reuşit să ia un singur trofeu, Cupa Ligii, după 2-0 cu ACS Poli Timişoara. (VEZI ŞI: Ionuţ Negoiţă anunţă revoluţie în Groapă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...