Declaraţii în premieră! Ce ascund oficialii de la FCSB: ”Asta e problema reală a lui Alibec!”

Publicat: 13/11/2017 | 00:00

A plâns când s-a aşezat pe bancă, după ce a fost schimbat, dar colegii l-au încurajat. A făcut-o apoi şi publicul, la meciul cu Hapoel. Denis Alibec suferă, are probleme medicale, dar vrea să treacă peste ele. Riscă mult, pentru că este încăpăţânat! Asta spun colegii. Că vrea să joace la nivelul la care a făcut-o în campionatul precedent şi, astfel, să prindă o echipă tare de afară. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce "ritual" are atacantul înaintea antrenamentelor de la FCSB. (VEZI ŞI: Gigi Becali n-a aflat încă! Se anunţă ”răzmeriţă” la FCSB! Ce plan şi-au făcut jucătorii peste capul lui Dică)

Denis Alibec pare că trăieşte o dramă. De când a început campionatul, fotbalistului nu-i iese mai nimic, doar două goluri, în cupele europene, cu Viktoria Plzen… După ce l-a forţat mult timp pe teren, antrenorul Nicolae Dică l-a tras pe bancă, la un moment dat. Alibec a cedat şi a avut câteva episoade care l-au aruncat în gura lui Gigi Becali.

Problemele medicale sunt cele care îl trag în jos pe fotbalist. O pubalgie nu-l lasă să şuteze cu sete la poartă, iar Alibec evită de multe ori asta. Are două variante, operaţia sau un repaus de aproximativ patru luni. (CITEŞTE AICI: Breaking news. Ce descoperire a făcut Gigi Becali în ancheta amantei ”măcelărite” de soţii. El a ”băgat-o” în vestiar!)

Doar că atacantul nici nu vrea să audă. ”E încăpăţânat, trage tare aşa, chiar dacă-l mai doare. Ce operaţie, ce pauză!? Asta e problema reală a lui Denis”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Româniaun apropiat al echipei finanţate de Gigi Becali.

Acesta a mai spus că Alibec începe antrenamentul cu aproape jumătate de oră înaintea colegilor lui. ”Vine înainte, iese singur pe teren, lucrează mult la încălzire, la elasticitate. Dică şi ceilalţi fotbalişti îl găsesc deja la lucru pe Denis când încep antrenamentul”, a mai precizat sursa citată.

Ţinteşte transferul afară

Denis Alibec are motive pentru care amână una dintre cele două variante pentru a scăpa, definitiv, de pubalgie. Vrea să prindă un contract la o echipă din străinătate. Chiar Gigi Becali a dezvăluit că are ofertă pentru el, de 10 milioane de euro. ”Asta ţinteşte el. Zice că doar prin joc bun poate să ajungă. Logic, doar că riscă foarte mult… Problema aia a lui se poate agrava. El suferă cumplit, strânge din dinţi… Cum i-o fi, dar acum… De problema lui se ştie”. (CITEŞTE AICI:  EXCLUSIV. Am obţinut declaraţii de la femeia care l-a „reabilitat” pe Alibec: „Nimeni nu-l va putea distruge”)

Denis Alibec are, acum, tot sprijinul. De curând, selecţionerul Cosmin Contra i-a sărit în ajutor, find chiar criticat de unii oameni din fotbal. ”Guriţă” l-a convocat pentru meciul de la Cluj al României cu Turcia lui ”Il Luce”, deşi Denis nu este deloc într-o formă bună. A şi intrat pe teren în repriza secundă, fiind aplaudat de public. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...