EXCLUSIV. Am aflat pe mâna cui ar putea ajunge Dinamo! Milionarul Negoiţă negociază cu un colos sud-african afacerea anului în LIGA I

Publicat: 15/11/2017 | 00:00

S-a umplut paharul pentru Ionuţ Negoiţă! Renunţă la Dinamo! Nu este pentru prima oară când o spune, dar tonul vocii sale, atunci când a făcut anunţul, a fost mai ferm ca niciodată. După cum zice, îl dă aproape ”moca”, numai să fie cineva interesat de performanţe. Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au dezvăluit că un colos sud-african ar dori să cumpere Dinamo. (VEZI ŞI: Declaraţie-bombă obţinută în exclusivitate de CANCAN.ro. Tatăl lui Răzvan Burleanu denunţă o tentativă de blat cu Dinamo în Liga I: ”Acolo s-a jucat titlul!”)

A venit la Dinamo într-o perioadă dificilă, clubul a intrat în insolvenţă, dar l-a scos repede. Ionuţ Negoiţă, noul patron după Borcea, Turcu, Badea şi Săvulescu, a vrut apoi performanţă cu bani puţini. Aşa că au fost salarii mici, iar achiziţii – jucători liberi de contract. În ultima perioadă, a umblat la preţuri, dar nu a exagerat. Negoiţă nu a luat, însă, nimic, în afara unor victorii, e drept, memorabile, în faţa FCSB. Înjurat permanent de fani, Negoiţă a cedat, în cele din urmă. A anunţat că vinde Dinamo. Preţul ar fi de patru milioane de euro! (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Declaraţii de ultimă oră. Soţia l-a iertat pe dinamovist şi a ”rupt” actele de divorţ!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că o companie gigant sud-africană ar fi interesată să cumpere acţiunile clubului din ”Ştefan cel Mare” de la Negoiţă. Doar că actualul finanţator nu a fost încă anunţat direct. ”Cei de acolo vor să ştie exact situaţia actelor de la club, dacă sunt în regulă… Nu e bătut în cuie, dar e puţină forfotă pe la Rin, unde sunt birourile lui Negoiţă”, a dezvăluit un apropiat al grupării ”alb-roşii”.

CANCAN.RO vă prezintă trei mari concerne care au intrat pe piaţa din România şi care ar putea fi ”salvarea” echipei Dinamo şi a celor care simpatizează cu ”câinii”. (CITEŞTE AICI: Reacţie uluitoare a ”Regelui”! De ce a făcut Hagi scandal, zilele trecute, într-un restaurant din Mamaia: ”Le-a cerut să…”)

Cel mai mare investitor, NEPI

NEPI deţine cel mai mare portofoliu de centre comerciale. NEPI şi fondul Rockcastle au fuzionat anul acesta.

Growthpoint Properties, grup imobiliar listat pe Bursa de la Johannesburg

Growthpoint Properties a cumpărat la sfârşitul anului trecut 27% din gigantul Globalworth (companie ce deţine unele dintre cele mai importante clădiri din Bucureşti), creat de omul de afaceri Ioannis Papalekas. Sud-africanii au plătit 186 de milioane de euro pentru acţiunile deţinute în compania listată pe Bursa de la Londra.

Atterbury, cel mai nou investitor

Compania Atterbury este cel mai nou investitor pe piaţa imobiliară, care a primit undă verde de la Consiliul Concurenţei pentru a prelua 50% din firmele prin care au fost construite mallurile Iulius, dar şi jumătate prin proiectul Openville din Timişoara. De asemenea, Atterbury este interesată şi de clădiri de birouri şi de depozitele logistice.

Varianta lui Giani Kiriţă

Giani Kiriţă l-a taxat pe Ionuţ Negoiţă, după anunţul făcut de patronul ”câinilor”. El a spus că Negoiţă s-a înconjurat de oameni care nu înţeleg fotbalul şi i-a îndepărtat pe cei care au jucat în ”Ştefan cel Mare”. Fostul căpitan are şi o variantă financiară pentru echipa din ”Groapă”. „Eu am spus de la început, din moment ce Negoiţă a fost înconjurat de oameni care nu au fost profesionişti, nu ai cum să faci performanţă. Chiar şi el a recunoscut asta. Trebuie înconjurat cu oameni care se pricep la fotbal, nu cu bucătari, manageri de hotel,” a spus Kiriţă. (CITEŞTE AICI: A pătruns în cantonament şi… Amanta care a ”spart” familia FCSB-ului a făcut ”ravagii” la o altă echipă din Liga I!)

”Eu mâine vreau să mă implic pentru binele lui Dinamo. Dacă mi se cere ajutorul pe un proiect, mâine vin şi fac ordine la Dinamo. Eu mi-aş dori orice soluţie, bună să fie, inclusiv ce am zis eu, formula «socios» din Spania poate să fie o soluţie pentru ca Dinamo să iasă din criză”, a adăugat fostul fotbalist.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...