EXCLUSIV. ”Regele gresiei” a pus totul la cale. Selecţionerul Contra l-a scos ”pe interval” pe gălăgiosul Pandi

Publicat: 17/11/2017 | 00:00

Cătălin Mişu, supranumit ”Regele gresiei”, i-a “convocat” la o partidă de tenis cu piciorul pe Cosmin Contra, Basarab Panduru şi Ciprian Marica. Cei patru au oferit un adevărat spectacol, iar ”Guriţă” a fost mulţumit că a reuşit să-l scoată ”pe interval” pe gălăgiosul “Pandi”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (NU RATA, AICI: Detalii exclusive. ”Regele gresiei” a făcut planul de salvare a Rapidului. ”Aduc sponsori mari şi…”)

Cosmin Contra nu a avut deloc linişte înaintea partidelor cu Turcia şi Olanda. “Guriţă” a fost asupru criticat pentru selecţia făcută, iar Basarab Panduru a fost printre cei mai duri. “Nu mi se pare că Alibec merită la echipa naţională. Nu ai cum să iei un jucător care nu face nimic în campionat, care nu dă niciun gol. Ce mesaj să primească jucătorii care sunt în formă? Acum, în acest moment, nu merită. Dacă vor să-l ajute este problema lor. Dar corect ar fi fost să nu-l ia”, a spus fostul internaţional. (VEZI AICI: Cosmin Contra l-a ”convocat” pe fostul stelist! Au jucat eternul derby şi la… tenis!)

Cosmin Contra a avut ocazia să-i răspundă lui Basarab Panduru după doar câteva zile, pe terenul de tenis. Cătălin Mişu, fost sponsor al Rapidului, a organizat o partidă la care a mai participat şi Ciprian Marica. “Guriţă” a făcut echipă cu cel poreclit ”Regele gresiei”, în timp ce “Pandi” l-a avut coechipier pe “Cipri”. Cei patru au oferit un show de zile mari şi au arătat o formă de invidiat. De precizat că ex-antrenorul lui Dinamo a fost satisfăcut de faptul că a avut ocazia să-l scoată ”pe interval” pe cel care i-a criticat selecţia. (CITEŞTE ŞI: CIPRIAN MARICA i-a „provocat” pe plajă pe VLAD MUNTEANU şi pe CRISTIAN RIZEA, cel mai tatuat politician)

Echipa Contra – Mişu a ieşit câştigătoare

Partida de tenis cu piciorul a fost câştigată de echipa Contra-Mişu, însă oponenţii nu abandonat nicio clipă lupta. La un moment dat au schimbat şi terenurile, însă Panduru şi Marica nu au avut deloc noroc. “Guriţă” a preferat să stea aproape de linia de fund, în timp ce ”Regele gresiei” lângă fileu. Cei doi au făcut un tandem perfect, iar selecţionerul a fost foarte mulţumit că i-a oferit o lecţie gălăgiosului “Pandi”. I-a răspuns pe teren ca un adevărat profesionist. (NU RATA: Declaraţii în premieră făcute de milionarul român. ”Regele gresiei” vrea să cumpere un club de fotbal faimos: ”Voi face o ofertă…”)

Cătălin Mişu şi Basarab Panduru au ales ţinute lejere, în timp ce Cosmin Contra şi Ciprian Marica au optat pentru pantaloni lungi. “Guriţă” s-a protejat de frig şi cu un fes. Cei patru au petrecut în jur de o oră şi jumătate pe terenul de tenis şi nu au părut deloc obosiţi. Semn clar că au o formă fizică de invidiat. Partida a avut loc pe terenul care aparţine unui hotel de lux din Capitală, iar jucătorii au avut parte acolo de toate condiţiile. (VEZI AICI: Celebrul Ibrahimovici a lipsit, dar a trimis… Cât a pus naşul Contra în plic la botezul & nunta lui Mutu… Te ia ameţeala!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...