Celebrul Ibrahimovici a lipsit, dar a trimis… Cât a pus naşul Contra în plic la botezul & nunta lui Mutu… Te ia ameţeala!

Publicat: 17/10/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cât a pus naşul Cosmin Contra în plic la botezul & nunta lui Adrian Mutu, dar şi ce surpriză i-a făcut celebrul Zlatan Ibrahimovici fostului coleg de la Juventus Torino. (CITEŞTE AICI: Spiridon Mutu, mesaj pentru fiul său după ce acesta s-a căsătorit. “Mi-aş dori să fie ultima...”)

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios weekend-ul trecut. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago, în vârstă de şase luni. Cununia a fost oficiată la Biserica „Sf. Spiridon cel Nou”, iar petrecerea s-a ţinut la un local de lux din Capitală. Invitaţii au fost unul şi unul, iar distracţia s-a încheiat, aşa cum era de aşteptat, abia luni dimineaţă. (VEZI AICI: Sandra Mutu, în rochie de mireasă! Cât de frumoasă e soţia lui Adrian Mutu)

Cei aproape 400 de invitaţi au fost răsfăţaţi cu un meniu de cinci stele, iar unul dintre cele mai interesante momente a fost cel al darului. Când cei prezenţi nu s-au uitat la portofel. “Regele” la acest capitol a fost chiar Cosmin Contra. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cât a pus naşul în plic la botezul & nunta bunului său prieten.

Naşul a dat tonul la sume mari

Conform unor surse bine informate, “Guriţă” şi soţia sa, Alina, au oferit nu mai puţin de 5.000 de euro. Te ia, fără discuţie, ameţeala numai când te gândeşti. O sumă imensă. Însă Contra a făcut acest gest din tot sufletul. Mai ales că are o situaţie financiară foarte bună. De altfel, Adrian Mutu a obţinut un profit de aproximativ 120.000 de euro la petrecerea de după botez şi nuntă (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Însă acest lucru nu trebuie să ne mire dacă ţinem cont de invitaţii care au participat la eveniment.

Cei care nu au putut ajunge în Capitală, au ţinut să transmite mesaje emoţionante. În această categorie intră şi Zlatan Imbrahimovici. Fotbalistul lui Manchester United nu a uitat că a împărţit cu Adrian Mutu acelaşi vestiar şi i-a trimis fostului coleg de la Juventus Torino un mesaj video de-a dreptul fabulos. Celebrul jucător i-a urat prietenului său “Casă de Piatră” şi să se bucure de noua sa familie. (CITEŞTE ŞI: Cei mai mari fotbalişti ai lumii aleg doar ce-i mai bun! De ce sunt vânaţi de femei RONALDO, BECKHAM sau ZLATAN IBRAHIMOVIC)

De precizat că toţi cei aproape 400 de invitaţi au avut ocazia să vadă mesajul video transmis de Zlatan Ibrahimovici. “Briliantul” a fost foarte emoţionat şi, în acelaşi timp, mândru că prietenul său nu l-a uitat, deşi a lipsit de la nuntă şi de la botez. Adi a avut parte de o surpriză foarte plăcută într-una dintre cele mai frumoase zile din viaţa sa. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...