Am aflat câţi bani a câştigat Mutu la botez şi nuntă! Suma e halucinantă!

Publicat: 16/10/2017 | 11:58

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios weekend-ul trecut. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, suma pe care a strâns-o fostul căpitan al echipei naţionale cu ocazia celor două evenimente.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici şi-au unit, duminică, destinele în faţa lui Dumnezeu. Cei doi îndrăgostiţi au trăit emoţii la dublu pentru că şi-au boteazat şi fiul, pe micuţul Tiago. Petrecerea a fost una senzaţională, iar invitaţii numai unul şi unul. Toţi cei prezenţi s-au bucurat de meniul sofisticat şi de atmosferă. 

În afara rudelor şi prietenilor din România, “Briliantul” a avut invitaţi de marcă din Italia. Foarte mulţi manageri şi foşti colegi de la Fiorentina au ţinut să fie prezenţi la petrecere. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat şi suma pe care a strâns-o Adrian Mutu şi Sandra Bachici cu ocazia celor două evenimente. Nu mai puţin de 120.000 de euro a fost profitul cu care cei doi soţi au plecat acasă.

De precizat că niciunul dintre invitaţi nu a oferit mai puţin de 1.000 de euro. Cert este că nimeni nu s-a uitat la bani. Toţi cei prezenţi au venit cu portofelele pline şi au căutat să iasă în evidenţă. Totuşi, suma de 120.000 de euro care s-a strâns nu trebuie să mire. Pentru că persoanele care au luat parte la petrecere au o situaţie financiară de invidiat. (VEZI AICI: Sandra Mutu, în rochie de mireasă! Cât de frumoasă e soţia lui Adrian Mutu)

Petrecerea a fost organizată în detaliu şi gândită ca la carte, Adrian Mutu asigurându-se din start că iese pe plus în urma nunţii. Se pare că fostul căpitan al echipei naţionale a vândut drepturile de difuzare ale nunţii cu Sandra pe suma de 30.000 de euro, plus costurile locaţiei party-ului de după ceremonia religioasă, ajungând astfel la un onorariu de 50.000 de euro. (NU RATA: Imagini LIVE de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra)

Recomandarea CIAO.RO