Antrenorul lui Dinamo l-a ”convocat” pe fostul stelist! Au jucat eternul derby şi la… tenis!

Publicat: 10/05/2017 | 13:12

Cosmin Contra şi Basarab Panduru sunt pasionaţi de “sportul alb”, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi foşti fotbalişti pe teren, în timp ce încingeau o partidă de tenis de câmp. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Contra şi Panduru ştiu ce înseamnă un derby între Dinamo şi Steaua. De-a lungul carierei, au fost protagonişti în multe astfel de partide. Asta nu i-a împiedicat, totuşi, să lege o prietenie strânsă. În afara fotbalului, cei doi mai au o pasiune comună. În timpul liber, foştii internaţionali adoră să joace tenis de câmp. (CITEŞTE ŞI: Am aflat ”mutarea verii”: Mutu & Negoiţă i-au găsit înlocuitor lui Contra! L-am filmat pe NOUL ANTRENOR DE LA DINAMO, la discuţii pe şest cu Filip, Nistor & co.)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a găsit pe “Pandi” şi “Guriţă” pe terenul de tenis, în timp ce încingeau o partidă de zile mari. Ambii au arătat că se pricep şi la “sportul alb”, nu doar la „sportul-rege”. Serviciu, voleu, backhand, lob sau forehand, pe toate le-au exersat Panduru şi Contra în meciul direct. Au demonstrat că au talent şi că ar fi putut practica şi tenisul dacă nu se îndrăgosteau iremediabil de fotbal.

După ce şi-au potolit pofta de joc, cei doi s-au aşezat pe bancă să se odihnească. S-au şters de transpiraţie, s-au hidratat şi s-au schimbat. La un moment dat, Contra a rămas doar în chiloţi pe teren, însă acest lucru nu l-a inhibat absolut deloc. Au mai zăbovit preţ de câteva minute, au discutat, inevitabil, despre finalul încins de sezon din Liga 1 şi au plecat spre casele lor. (VEZI ŞI: Oficial, îi e partener de antrenament, dar… Sexy-tenismena joacă ”la dublu” cu frumuşelul!)

Cosmin Contra este antrenorul lui Dinamo şi aşteaptă ca Viitorul şi FCSB să se încurce în ultima etapă. “Guriţă” a fost jucător în “Ştefan cel Mare” timp de trei sezoane, între 1996 şi 1999. De partea cealaltă, Basarab Panduru este unul dintre simbolurile Stelei, club pentru care a evoluat timp de patru ani, între 1991 şi 1995. Pentru o scurtă perioadă, “Pandi” a fost managerul sportiv al grupării, cu mult timp înainte ca Gigi Becali să piardă marca Steaua.

Citește și...