Oficial, îi e partener de antrenament, dar… Sexy-tenismena joacă ”la dublu” cu frumuşelul!

Publicat: 17/02/2017 | 00:00

Sorana Cîrstea are un partener de antrenament care a atras încă de la început atenţia fanelor fiindcă nu este deloc o apariţie de neglijat! Andrei Cociaşu pare însă că este un ajutor de nădejde pentru Sorana atât pe teren, cât şi în afara lui, aşa cum o dovedesc imaginile CANCAN.ro, site-url nr. 1 din România, în care sexy-tenismena româncă joacă la „dublu” cu frumuşelul partener! (detalii AICI) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Sorana are atât de multă încredere în Andrei încât nu doar că îl lasă să îi conducă maşina, ci îl ia şi ca „partener” la benzinărie, acolo unde funcţionează ca o adevărată echipă, la fel ca pe teren. În timp ce frumuşelul partener se ocupă de alimentarea maşinii, Sorana a făcut nişte cumpărături rapide, în timp ce achita costul combustibilului. După ce şi-a luat un sandviş, alături de alte „gustări” pentru drum, Sorana a alergat spre automobilul în care o aştepta Cociaşu. Chiar dacă tenismena a preferat să se îmbrace gros, în pofida soarelui de afară, Andrei a ales să se afişeze într-o pereche de pantaloni scurţi, aşteptând-o răbdător pe campioană.

Chiar şi atunci când a făcut cumpărăturile pe fugă, Sorana Cîrstea a stat cu ochii pe frumuşelul ei partener de antrenament!
Chiar şi atunci când a făcut cumpărăturile pe fugă, Sorana Cîrstea a stat cu ochii pe frumuşelul ei partener de antrenament!

A lucrat până în luna decembrie a anului 2016 cu Simona Halep, însă Andrei a fost nevoit să-şi găsească o altă echipă după ce tenismena a renunţat la serviciile lui, devenind un membru de bază în grupul Soranei Cîrstea, frumoasa sportivă preferându-l constant ca partener de antrenamente. (imagini senzaţionale cu Sorana AICI şi AICI). Considerată etalonul tenisului românesc în urmă cu aproape un deceniu, la data de 18 august 2009, Sorana Cîrstea era cel mai bine clasată tenismenă română, aflându-se pe locul 23 în clasamentul WTA, după ce a ajuns în sferturile turneului de la Roland Garros şi Los Angeles. În august 2013, după finala de la Toronto, pierdută în favoarea Serenei Williams (poziţia 1 WTA-general), ajunge pe locul 21 în clasamentul WTA general şi locul 17 în clasamentul WTA anual. Însă, în anul 2014, Sorana Cîrstea s-a accidentat la umăr, iar asta a costat-o o cădere de 200 de locuri în clasamentul WTA. Chiar dacă a luat mai multe pauze de recuperare, durerile au apărut, din nou, de fiecare dată, abia anul acesta reuşind să revină în Top 100.

Citește și...